Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube i skarga

Danio :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem od youtube skarge Witaj, ************! To jest powiadomienie o otrzymaniu przez nas skargi dotyczącej naruszenia prywatności, związanej z należącymi do Ciebie materiałami

Mam 24 h na usunięcie filmu z POKAZEM SLAJDÓW MOICH ZDJĘĆ RODZINNYCH (nie pytajcie po co mi taki film na youtube) prawdopodobnie ktoś go zgłosił "dla zabawy". Jeśli go nie usunę youtube go przeanalizuje w celu sprawdzenia czy widać tam twarze blablabla itp. i oczywiście usunie filmik. Jest jakiś sposób aby ten problem rozwiązać? (Nie będę wrzucać 2 raz tego filmu). Chciałem skontaktować się z youtube ale nie mogę znaleźć odpowiedniej opcji.

syg2i.jpg

Opublikowano

Hahhaa znowu się bawią , Wy chyba nie wiecie co u mnie było , wysyłali różne pogróżki ,a na koniec dowiadywałam się, że to jest jakaś denna zabawa...

Zgłoś to i wytłumacz, najwyraźniej ktoś robi sobie jaja .

Tak jasne, bo google ma czas na zabawe -.- idiotyczny komentarz .

To napisz do nich ze to twoja rodzina i masz prawo na publikacje tych zdjęc, chyba ze chodzi o muzyke to będziesz musiał prosic autora o zgode na korzystanie z tej muzyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...