Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Serwerem

patryk22222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem wszystko według jednego z poradników tutaj na tym forum i gdy wpisuje ./start wygląda na to, że serwer się uruchamia, po kilku minutach kilka razy wyskoczy napis "Connection unchrenable" a później ciągle "Connection refused" No to zrestartowałem serwer czekam, aż będę się mógł zalogować, aż baza zatrzymuje się na /bin/sh. No to znalazłem na waszym forum pomoc do tego no i wpisałem fsck i później ciągle y jak się powtarzało to n. No i mogę tak w nieskończoność i ciągle się to powtarza. Przeczytałem także tutaj o błędzie "Connection refused". Więc na nowo zainstalowałem VPC na nowo wypakowałem all pliki kończę robić serwa i znowu historia się powtarza. Najpierw "Connection refused" a potem /bin/sh

Proszę o pomoc, ponieważ nie potrafię ominąć tych błędów.

Słyszałem, że jest możliwość zrobienia serwa off-line czyli tylko, że gra się samemu, a inni nie mogą się podłączyć, tylko ja nie potrafię tu znaleźć takiego poradnika... Jeżeli mógłby ktoś albo pomóc z tymi błędami albo wskazać link do poradnika z serwerem off-line...

Opublikowano
Witam, zrobiłem wszystko według jednego z poradników tutaj na tym forum i gdy wpisuje ./start wygląda na to, że serwer się uruchamia, po kilku minutach kilka razy wyskoczy napis "Connection unchrenable" a później ciągle "Connection refused" No to zrestartowałem serwer czekam, aż będę się mógł zalogować, aż baza zatrzymuje się na /bin/sh. No to znalazłem na waszym forum pomoc do tego no i wpisałem fsck i później ciągle y jak się powtarzało to n. No i mogę tak w nieskończoność i ciągle się to powtarza. Przeczytałem także tutaj o błędzie "Connection refused". Więc na nowo zainstalowałem VPC na nowo wypakowałem all pliki kończę robić serwa i znowu historia się powtarza. Najpierw "Connection refused" a potem /bin/sh

Proszę o pomoc, ponieważ nie potrafię ominąć tych błędów.

Słyszałem, że jest możliwość zrobienia serwa off-line czyli tylko, że gra się samemu, a inni nie mogą się podłączyć, tylko ja nie potrafię tu znaleźć takiego poradnika... Jeżeli mógłby ktoś albo pomóc z tymi błędami albo wskazać link do poradnika z serwerem off-line...

jak nie potrafisz uzyc opcji szukaj na forum , to moze najwyzszy czas sie nauczyc.

Opublikowano

Znalazłem tut'a jak zrobić serwer na lokalu z wykorzystaniem Microsoft Loobpack. Ale niestety dalej te same problemy "Connection refused" i /bin/sh

Czy może mi pomóc jakaś osoba dobrze znająca się na tym ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...