Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Server] FG Warrock

GuMiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przypadkowo znalazłem nowy prywanty serwer, jako ciekawostke dodam że, jest to jakaś dziwna ver. 4.0 i działa zombie mod. Na start niestety tylko 5k dinarów... ale można zagrać i zobaczyć jak sie wszystko potoczy :). Zapraszam

O to link do strony download i rejstracja w tym linku :)

http://warrock.fantasygames.to/

P.S Dajcie znać jak ktoś wbije to zagramy ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś tutaj? Bo ja wszedłem rano i się rozczarowałem, patrzę, zero ludu, nawet nie ma możliwości kupna broni na początku, co to jest? Gdy wszedłem na zombie, myślałem, że za wygrane 5 rund dostane z 3k expa i 3k dinarów, a dostałem choćby na globalu 30 expa i 30 dinarów? Jak jest na ludzi? Też tak lipnie leci wszystko? Zapraszam do gry po szkole.

Opublikowano

Mi coś niedziała ten serwer.

Sciagnąłem client odpalam a tu czarny ekran i nic się niewłacza. LIKE ZA POMOC POMOC!!!

@edit.

Już naprawione. Troche mało ludu gra (0/100)wiec ktoś niech wbije.

yiWCsl1.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągnąłem clienta, uruchamiam launchera i przez 1 minute mam czarny ekran a potem przez 4 laduje mi się gra też tak macie? A na dodatek nie mogę kliknąć game start bo się zawiesza i wyłącza. Trzeba coś jeszcze pobrać czy co? xD

Opublikowano

Server strasznie zamula i laguje , wgl nie działa ;) Pozostaję dalej przy wrpsp ;)

Launcher się włącza u mnie 5 min , a ładuje tak długo że wyłączam !!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...