Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pomóż w wygraniu nagrody dla League of Legends!

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Zapewne niektórzy o tym już wiedzą, ale nie wszyscy, więc chcę się z wami czymś podzielić. Już niedługo będą rozdawane nagrody "Golden Joystick" dla najlepszej gry z danego gatunku.

League of Legends ma szanse na wygranie aż dwóch nagród, ale my, gracze musimy jej w tym pomóc. Nie jest to trudne i zajmuje kilka sekund, a korzyści będą dla obu stron.

Riot ogłosił, że jeśli przypadnie im amerykańska nagroda, to każdy gracz na serwerze NA dostanie dopalacz PZ na 10 zwycięstw. To samo tyczy się europy - jeśli "LoL" wygra europejską nagrodę, to europejscy gracze dostaną taki sam dopalacz!

Tak więc nie traćcie czasu i wywalczcie nagrody dla swojego serwera, wchodząc w ten link: http://www.goldenjoy...awards/best-mmo i głosując na "League of Legends"!

Źródło: http://eune.leagueof...-league-legends

7m9a.png

Opublikowano

myślę że każdy kto grał w lola to widział gdyż te info znajduje się od razu po wpisaniu passów.

Ps ich nagroda jest żenująca, my im pomagamy wygrać a oni nam dają dopalacz .... śmiechu warte

Opublikowano

myślę że każdy kto grał w lola to widział gdyż te info znajduje się od razu po wpisaniu passów.

Ps ich nagroda jest żenująca, my im pomagamy wygrać a oni nam dają dopalacz .... śmiechu warte

Cóż, nie każdy zwraca uwagę na to, co pisze w launcherze ;).

Co do nagrody, to trochę się zgodzę. Co prawda na takim booscie dużo osób sobie uzbiera na bohatera albo runy, ale porównując taniutki boost do takiej nagrody...

Jednak jeśli spojrzymy na to z drugiej strony oraz na innych wydawców gier i ich "zaangażowanie", to możemy tylko się cieszyć, że przynajmniej coś dają ^_^.

7m9a.png

Opublikowano

Heh w porownaniu do innych gier to troche smieszna ta nagroda... jeszcze w dodatku albo eu albo na... mogliby dac tym i tym juz i nie poskapili...

Ja pierdole.

Niema nic - OMFG RZAL DAJCIE COS!!

Jest cos - OMFG RZAL ALE GOWNO LEPIEJ NIE DAWAJCIE

No to niema - OMFG RZAL DAJCIE COS

Ahh te mpc forum

Opublikowano

@2up

lol, ciesz sie, ze w ogole daja Ci cos za to, ze klikniesz przycisk...

spoko ale nie o to mi chodzi -_-.

chodzi mi o to, że oni za wygraną dostają presiż ,nagrody dzieki NAM!

a my za to dostajemy ochłapy ...

1500 pz, za tą "wielką sume" nawet nic nie kupie :D

Opublikowano

Co prawda taki WoT zawsze oferuje lepsze nagrody , ale i tak głosuję na lola,bo jest lepszy xD

Mogliby dać te 475 rp na skina w przecenie ,nic by im się nie stało.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Oczywiście że dałem im głosik ale i tak pewne że lol wygra. I nie wiem na co mi Ip boosty :) dostałem je na Na ale nie wiem na co nie potrzebę mi ip. Mogli dać z 400 rp albo coś takiego.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

ŁI ŁONT SOM RP ! ~ mówili gracze.

Niech riot wreszcie się napije, i da te rp. Osobiście ich nie potrzebuje (zasoby :x) ale przyda się dla większości, żeby sobie np. skina kupić, +10 do szpanu nie jest złe.

W sumie ip boosty mi się przydadzą, nie chcę mi się zbierać 6300, a chciałbym nowe runy kupić. Głos oddałem, czekamy na rezultaty.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

zaglosowano

jak dostac te ip boosty? nie dalem linka na fb to nie mam ip boosta|?

Czytanie ze zrozumieniem. Jeżeli wygrają nagrodę na EU to wtedy dostaniemy te boosty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...