Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe od 13 lat

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdzieś kiedyś słyszałem, że można posiadać konto bankowe gdy ma się 13 lat. Tak sie składa, że trzynastkę kończę za tydzień. Jaka jest najlepsza oferta takich kont? Pozdrawiam, Xavart

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Mi się wydaje że od czternastu.

Ja mam osobiście takie konto w banku BPH.

Zdecydowanie poleciłbym ci konto w ING bank, koszt opłaty za konto 10zł na miech chyba, ja w BPH mam 2.50 zł.

Najlepiej załóż sobie w tym banku co rodzice mają.

I podaj może listę banków które znajdują się w twojej okolicy ;)

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Sam nie założy w żadnym banku, a dla rodziców kilka minut dołożyć konto dla dziecka do swojego konta.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

mBank, od 13 roku życia. Cała bankowość za darmo, karta płatnicza też. Nic nie płacisz, więc po co iść gdzieś indziej jak można mieć lepiej? W dodatku w mBanku jest lokata 0,70% na rok :D Sam poczytaj i porównaj.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

mBank, od 13 roku życia. Cała bankowość za darmo, karta płatnicza też. Nic nie płacisz, więc po co iść gdzieś indziej jak można mieć lepiej? W dodatku w mBanku jest lokata 0,70% na rok :D Sam poczytaj i porównaj.

i co mu z lokaty ... Ja mam 0.85 to jak mam teraz z 900zł na koncie to dostaję niecałe 8zł

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...