Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hard-survival 1.3.2 < bez hamachi , whitelist > [czytaj dalej]

Siveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam was hardkorów którzy nie będą płakać jak cie zabiją i błagać o zwrot itemów to jest naprawde dobrze ogarnięty serwer oganiałem pluginy na serwerze skkf jeżeli ktos rozumie o co chodzi poświęciłęm sporo czasu na ogarnięcie pluginów i stworzenia mapy oraz poszukałem sporo ciekwaych i znanych wam eventów z innych serwerów , Zastanawiacie sie dlaczego hard ponieważ wchodząc na serwer masz 5 życi i masz 2 sposoby na zdobycie kolejnych bijąc moby a mianowićie za walute z gry 1200 ( uri) za jedno życie oraz kupno sms na stronie koszt 1,23 zł sms ale to nie tylko hard innaczej mówiąc to cieżkie przetrwanie - survival na serwerze chodzi o to aby przetrwać brać udział w eventach oraz zbierać materiały na wybudowamnia swoich 2 rezydencji gdzie tylko sobie zechcesz jest plugin ogarniety uktóry umożliwia stworzenie 2 działek po przez komende , ok nie ważne są do tego poradniki na stronie itd nie moge tego tutaj podać a więc IP:F2.owncraft.pl:25051 wszystkie informacje sa na serwerze nie ma zadnych ograniczeni cleepery wybuchają , tnt i lava woda i takie tam a wiec zapraszam

Opublikowano

Otwórz słownik ortografii... Albo idź na dodadkowy polski, z naciskiem na twój problem bo nie wiem co to są cleepery, bo nic to nie znaczy, są creepery, które mają w sobie słowo eksplozje i temu podobme

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...