Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kowal Cheat

graczmetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, istnieje jakis sposób na Kowala ? Może nie sposób, ale coś w rodzaju zniwelowania procentu spalenia przedmiotu ? Albo jak/gdzie najlepiej ulepszać by nie stracić przedmiotu/kiedy wiedzieć przestać ulepszać itp. ? :)

Opublikowano

nie ma takiego haka ale sa sposoby by nie stracic przedmiotu : Bodzio (mozna dostac 5 sztuk po wbiciu 30 lvl ze skrzyni ucznia)

lub podniesc % ulepszania ulepszajac u kowala gildyjnego

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

To wszystko prawda,ale gdy jeden raz ci coś spali, to poczekaj przed następnym ulepszaniem. Zauważyłem że

kowal często pali seriami- już nieraz mi palił kilka rzeczy pod rząd na +1, gdzie jest 90% na ulepszenie :D

Opublikowano

Nie wiem czy to działa ale ja na prywatnym servie EliteMT2 przed ulepszeniem czegoś co chciałem paliłem syf dwa razy u kowala i zawsze za tym trzecim robiło mi ten cenny item tzn dwa razy coś spal i za trzecim rób twój upragniony item. Bynajmniej mi zawsze robił.

Opublikowano

ej ale o co chodzi z tymi co wystawiaja oferty na allegro ? moze jednak to prawda jest o_O ?

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Na kowala jest hack (wbudowany w M2Bob) ale jeśli chodzi o DT tzn pojawia się jubiler a ty sobie robisz zbroje żadnego innego hacka niema.Według mnie to możesz mieć najróżniejszy sposób a i tak to nic nie pomaga, testowałem już duża takich sposobów i nic. Proste albo spali albo nie :D Ja zawszę idę do starszej pani i spr czy mam dziś szczęście jak mam to próbuje podbijać wyżej a jeśli nie to zostawiam ^^

1484297843.png

ZBIERAM +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...