Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] plików i pomocy

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od razu mówię, że pisałem już kilka razy w dziale gdzie szuka się pomocy technicznej grafików czy tam pomocy ale przy servie hamachi nikt nie chce pomóc. Tak więc oferuję nagrodę z 20 - 30 lików lub nawet więcej : ).

1) Dajesz mi linki na gg do dobrych plików najlepiej 4fun

2) Dajesz mi linka do klienta dobrego

3) Ja stawiam server a w razie potrzeby pomocy piszę do Ciebie i pomagasz przez gg lub team wiewier :D

( Server już miałem kilka razy na staaaaarych plikach z 2 lata temu a teraz jakieś pongi trzeba zmieniać itp. )

Pozdrawiam : )

( Jeżeli zrobisz sam mi ten server aby mnie i moim kolegom działało masz limit lajków :D ) Czyli, że gdzie spotkam twój post przez tydzień tam jest lajk : D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

1.Pobierz Pliki serwerowe 2010

2.Pobierz VirtualBox

3.Pobierz Navicat

4.Pobierz program hamachi

5.Pobierz WinSCP

6.Pobierz PortMap

a. Utwórz nową sieć hamachi Network-->dodaj nową sieć

b.Otwierasz portmap zmieniasz IP na swoje z końcówką .100

c.Odpalasz portmap

d.Wypakowywujesz pliki np Badara klikasz otwiera Ci się VirtualBox

e.Wchodzisz w ustawienia , ustawiasz ram, name: hamachi network interface , Adapter Type : Intel Pro 1000 MTDeskopt...

f.wpisujesz login,hasło w VirutalBox potem sysinstall -->configure-->Networking-->Interface-->No-->No

g.Host dajesz nazwe serwera,Domain zostawiasz Ipv4 Getavay : wpisujesz IP z hamachi , w Ipv4 adress wpisujesz IP z końcówką 100

h.Netmsk dajesz 255.0.0.0 Yes-->Cancel-->Cancel-->Exit Install

i.etc/rc.d/netif restart

j.Wchodzisz w Winscp w host name dajesz nazwe serwera,w user name dajesz login , w password hasło

k.Wchodzisz w Navicat Klikasz Połączenie i w nazwa połączenia dajesz nazwe serwera, w host/adress IP dajesz IP nazwa użytkownika root ,hasło...

l.Wchodzisz navicat-->acount tworzysz konto , geerujesz hasło wchodzisz Navicat-->Player-->Common ustawiasz sb GM

Pobierasz FileArchiver,m2 wypakowywujesz root zmieniasz w serverinfo.py IP na swoje

Pobierasz Lunchera v2

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

Zmieniasz IP na swoje w serverinfo.py z końcówką normalną z hamachi wysyłasz koledzę

Włączasz serwer i gracie <3

Spis plików, gotowców na serwer : <3

http://www.mpcforum.pl/topic/592129-spispliki-serwerowe-i-gotowce/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...