Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Resetowanie rankingu z przymusu ;c

Rzeżuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem od razu, miałem 80lv/range czy nie wiem jak to nazwać ( :C ) i połowę broni na 31lv, wbiłem sobie ostatnio na single i nie mogę wbić na multi, czemu? Bo wyskakuje komunikat o przymusowym zresetowaniu wszystkiego ( rankingu, broni itp. ) a kiedy wezmę cancel wywala mnie z gry i nie mogę w nią wejść :C Szkoda mi teraz tych broni i wszystkiego bo troszeczkę czasu w to wpakowałem więc HELP LUDZIE! :C

Zdjęcie anglika który miał ten sam problem i do tej pory go nie rozwiązał :

http://i1129.photobucket.com/albums/m506/thefox85/PICT0003.jpg

Opublikowano

Resetuj... sa na świecie trainery jeszcze...

Tylko to mam za każdym razem kiedy wbije na multi, nie ważne, czy dobije ten 80 na high expach i tak jak zresetuje grę to będę musiał resetować all bronie, co też idzie z celownikami co bez których z niektórych broni nie umiem strzelać ( przyzwyczajenie )

Opublikowano

To zapewne wynik używania jakiś hacków , nie ominiesz tego , jedyne co to trainer aby odzyskać lvl

A co najdziwniejsze żadnych haxów do fps'ów nie ściągałem, nie ściągam i nie zamierzam ściągać ponieważ to psuję grę i to w 60%/75% więc to gówno jest tylko zbędne.. To na pewno nie od jakiś plików?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...