Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Aktualizacja 16 październik 2012

momit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cel:

Celem tej przerwy będzie wprowadzenie łatki do gry Need for Speed World.

Data:

16 październik 2012

Czas trwania:

5 godzin

Początek: 22:00 (czasu polskiego)

Koniec: 03:00 (czasu polskiego)

Nowości:

• Drag - zupełnie nowy tryb zawodów, zostanie dodany do gry. Wyzwij znajomych lub rywalizuj z innymi graczami w szybkim, pełnym adrenaliny wyścigu!
  • Manualna skrzynia biegów jest teraz dostępna w grze (tylko w trybie Drag).
  • 4 nowe zawody typu Drag zostaną dodane do gry. Są to zawody otwarte i codziennie dostępne dla graczy.
  • 3 nowe modyfikatory umiejętności będą dostępne do kupienia w Warsztacie Umiejętności oraz jako nagrody w zawodach i Pakietach Kart Drag.
  • Poczekalnia oraz ekran po-wyścigowy zostaną zaktualizowane i będą zawierać nowy interfejs, zawierający m.in pełny, trójwymiarowy podgląd samochodów i zainstalowanych w nich części.
  • Lista Ostatnich Graczy zostanie dodana do Panelu Społecznościowego i będzie wyświetlać ostatnich przeciwników oraz kierowców z drużyny.
  • Do Dilera Samochodowego oraz Magazynu z częściami dodany zostanie nowy filtr, pokazujący prezenty.
  • Halloweenowe dekoracje zostaną włączone w świecie gry oraz dodany zostanie specjalny wyścig "Ghostwood" typu sprint.
  • Toyota Supra ?Street Mod? zostanie dodana do gry i będzie dostępna u Dilera.
  • Ford Shelby? GT500 Super Snake ?Pro Stock? zostanie dodany do gry i będzie dostępny u Dilera.

Poprawki

• Naprawiono błąd uniemożliwiający pewnym graczom dołączanie do grup.
  • Naprawiono błąd powodujący znikanie tablicy rejestracyjnej w BMW 3.0 CSL Gr.4.
  • Naprawiono pewne przezroczyste elementy w Nissanie Nismo R34GT-R Z-Tune.
  • Poprawiono kamerę z maski w Nissanie 200SX (S14).
  • Naprawiono teksturę zniszczeń w Marussi B2.
  • Naprawiono kilka błędów lokalizacyjnych.

Źródło:http://forum.ea.com/pl/posts/list/0/192618.page#224747

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Wow, tego się nie spodziewałem. Ciekawe czy rotacja też będzie od razu. No i Super Snak'a będzie można kupić :D

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@ up

tak jak normalne tylko może bedzie sie wygrywało hallowinowe części tuningowe tablice neony itp.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Nigdy nie byłem zwolennikiem dragów, tutaj też jakoś specjalnie mnie nie powalają. Mogą w końcu powiększyć "świat" o mapy ze wszystkich dotychczasowych NFS ( oprócz The Run oczywiście ale licząc od Underground 2) i dać więcej zawodów ( URL, Drift- chociaż go też nie lubie )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Drag dragiem, ja czekam na kanion.

Ten patch widać, że mocarny, wiele rzeczy doszło, no ciekawe, jak będzie wyglądać ten drag, jak znam życie na dniach już powstaną hacki do tego trybu X.x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Drag wygląda normalnie, przy każdej idealnej zmianie włącza się nitro, a pod koniec każdej trasy samochody dziwnie skręcają w jedną stronę co chyba jest bugiem. No i nagrody, za 1 miejsce 2000, za drugie 1500, za trzecie 1000, a reszta nie wiem. No i exp po 600-1000.

Gorzej jest z skillami: Aero daje ogólnie lepsze osiągi; jest umiejętność, która zwiększa zakres idealnych obrotów o 30% (x2) maksimum 100%; i skill dający większą prędkość na starcie o maks 66%.

Spotkałem pewnego Włocha, który ma oba wózki bez tuningu. Ścigałem się z nim i z Suprą wygrałem o niecałą sekundę, a z Shelby przegrałem o 4,5 na najkrótszej trasie. Trochę to dziwne bo Supra jest w klasie B, Super Snake w A a mój lexus (wiem, że nie najlepszy wóz na ten typ wyścigu) w klasie S i ma ponad 800 w średniej. To wszystko jest ładnie ustawione pod zarobek.

I niestety jest tak jak się spodziewałem (temat o Suprze), każdy wózek do dragów ma tą samą karoserię i nie wyróżnia się niczym szczególnym poza skillami. Szkoda...

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Piszę się Canyon i po za tym co do tego dragu wiedziałem, że będzie i nie mogę się doczekać tego Snake <3

Supre już kupuję .

Zawody drag pojutrze <3

Opublikowano

Halloweenowe dekoracje zostaną włączone w świecie gry oraz dodany zostanie specjalny wyścig "Ghostwood" typu sprint.

Czy jestem jakiś dziwny czy tego nie wprowadzili?

Opublikowano

Piszą, że "zostaną" więc pewnie może czekać na ten wyścig coś czuję, że z tych wyścigów będzie dropić specjalne neony np dyni :D

Coś w tym stylu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...