Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haha TradeHack?

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ogladam filmiki z PL ' a jak ktos uzywa rzekomego tradehacka podajac do niego linki do DOwnload wraz z instrukcja jego odpalenia ^_^. ! Jest w tym źranko prawdy? Umieszczam linki do filmików pod spodem :P wyraźcie swoje opinie. Pozdrawiam . ; > az nie chce sie wierzyc w to ale skoro pokazuja filmiki to chyba istnieje. Wypróbuje ktoś na hardcora? :P

xxxx

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

heuheuheu to miala byc dyskusja a nie hejtowanie. Wyjdź sucharze i nie przeszkadzaj, oraz dupy nie zawracaj. nara trolu

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

heuheuheu to miala byc dyskusja a nie hejtowanie. Wyjdź sucharze i nie przeszkadzaj, oraz dupy nie zawracaj. nara trolu

ty jestes trollem ktory rozsyla keyloggery, wypierdalaj, report polecial.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

hahaha jakiego keyloggery a wypier*alaj mozesz mowic do starej nie do mnie. raporta sobie mozesz sobie w dupie wsadzic. bedziesz ze mna zle obcowac, mozesz mnie w dupe pocalowac. nara hejcie i wyjdz. zaczynasz epizod, a nie masz punktu zaczepienie mowiac ze keylooggi rozsylam hejtowac to sobie mozesz woznego w gimbazie nie mnie sucharze

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

hahaha jakiego keyloggery a wypier*alaj mozesz mowic do starej nie do mnie. raporta sobie mozesz sobie w dupie wsadzic. bedziesz ze mna zle obcowac, mozesz mnie w dupe pocalowac. nara hejcie i wyjdz. zaczynasz epizod, a nie masz punktu zaczepienie mowiac ze keylooggi rozsylam hejtowac to sobie mozesz woznego w gimbazie nie mnie sucharze

skan tych plikow jest w 1 moim poscie kurwo, ktos z tego forum mogl to uruchomic i potracic konta, a ty dostaniesz za to bana.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Keyloggery i wirusy wszędzie, tego na MPC nie popieramy.

Do tego tradehack nie istnieje i nie będzie istnieć, temat uważam za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...