Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sądzicie o...

Frozze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Ostatnio nie mogę dojść do porozumienia z moim kumpelkiem . Mianowicie temat sporu jest taki :

Która Linia TD Amerykańskich jest " lepsza "

T110E3 czy T110E4

Chciałbym po prostu wysłuchać waszych opinii .

Pozdrawiam , Frozze

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Aktualnie czy po pathu ?

Bo aktualnie według mnie E3 po patchu dalej E3 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Po patchu , ale dlaczego E3 ?

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Moim zdaniem E4 chociaz ostatnio dostal nerfa. Zmniejdzyli mu o sporo pancerz wiezy.

E4 w miastach mozna katowac w przeciwienstwie do innych TD.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Po patchu , ale dlaczego E3 ?

Bo E4 dostał byczego nerfa , zmniejszyli mu pancerz o 40 %

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Balans powinien wyglądać tak:

Żeby każdy czołg był dobry i grywalny , teraz mamy nie grywalne 10X niemieckie i jedną X USA , ale ruscy mają dalej ten sam objaw choroby NNOB*.

*Nie Nierfione Od Bety

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Było przez okres kilku patchy, że IS-4 i IS-7 dostawali ładne cęgi w przedni pancerz, a za to włączyli im "magicznie pochłaniający" boczny pancerz. Teraz to jest faza żeby się wbić gdzieś w IS'y

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

E3 tez by mogl byc tylko jest wolniejszy i nie ma wiezy. Za to ma bardzo gruby pancerz. Co do dzial obu czolgow to korzystaja one z tych samych.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...