Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mam problem... xD

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo gdy gram w BF P4F i biegne (trzymam "w" i chcesz biec szybciej to trzymam "w" i "shift", ale gdy chce w czasie tego szybkiego biegu podskoczyc to mi postac nie chce podskoczyc...? Na starej klawiaturze wszystko normal;nie dzialalo... A teraz mam nowa i co jest? Może mi ktoś pomóc? Dam like... ;p

Opublikowano

ja tam nigdy nie zwracałem na to uwagi robie to już odruchowo ale może puść szybko shift i daj spacje :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

hardware nie bo wtedy podstakuje wyzej niz dalej hehe xD

Googlus jaq kw ustawieniach mam sprawdzic...? I jak pomieszane? Kupilem ją dzisiaj i tu nie cche skoczyc podczas szybkiego biegu= 3 klawisze an raz ;p a na starej skoczy... Co jest hue hue ;D

Opublikowano

Wejdź w ustawienia i kliknij ''Domyślne'' czy jakoś tak. Nie wciskasz czasem więcej niż 3 przycisków?

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Na starej możesz na nowej nie. Wniosek prosty, coś jest nie tak z tą kupioną. Jeżeli możesz to podaj model, spróbuj jeszcze zmienić skok na jakiś inny klawisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...