Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SR - snajperki

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

mam pytanie niech ktoś poda mi nazwy dobrych snajperek na bliską odległość (tzn. w budynku ) na NORMAL i HARDCORE ale bardziej z nastawieniem na HARDCORE.

Pzrd Ed Dog (-iuJooo)

Opublikowano

Cześć!

mam pytanie niech ktoś poda mi nazwy dobrych snajperek na bliską odległość (tzn. w budynku ) na NORMAL i HARDCORE ale bardziej z nastawieniem na HARDCORE.

Pzrd Ed Dog (-iuJooo)

Jak z powtarzalnych to L96 / JNG-90 / M40A5 ze względu na szybkie przeładowanie i 10 nabojów w magazynku. M98B jest najlepsze wg. mnie ale ma tylko 6 więc szybko trzeba zmieniać magazynek.

A z samopowtarzalnych to SKS / M39 EMR i M417 jest dla mnie dobre.

Opublikowano

A powiem Ci jak Ja gram na serwerach hardcore. SW-98 z Tlumikiem Dzwieku + dwutaktowy i kolimator kobra :P zabija na strzala rzadko kiedy zadaje dmg 99/100 (ten bug ze zostaje ziomkowi 0%hp a my dostajemy asyste 100pkt -.-)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Ja biegam na krótkich dystansach z m417 ponieważ gdy nie trafię to mogę szybko powtórzyć. Na normalu bierze na 2-3 hity a w głowę na jeden. Na hardcore 1-2

Opublikowano

SKS / M40A5 - czemu ? M40A5 ma strasznie szybki bolt-action a SKS to potęga wkońcu :D

Opublikowano

SV-98 dla mnie to jest najgorsza snajperka. Wielkokrotnie jak grałem HC TDM kanały do 1000 to kampiąc wyciągałem około 150+ fragów. Nie licze tych, przy których dostawałem asysty 83%-97%. Nawet strzał w głowę nie zabił w kilku przypadkach. Ogólnie na kanałach do 1000 to nawet 20 razy zawidoła. Przy M40A5 i JNG-90 było to około 8-10. L95 i M98B poniżej 5.

Wiem, bo na każdej mam mistrzostwo. Równe 500 zabić. Zrobiłem je wszystkie przed patchem z AK. Może się teraz coś zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...