Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pojdzie mi gra ?

BodySoul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chce sobie pobrac Gothica 4 lecz nwm czy pojdzie mi na mojego kompa

Parametry Komputera:

System: Windows 7 home premium 64 bit

Pamięć ram: 4 Gb

AMD Athlon? II X2 250 Processor 3.00 GHz

Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4250

Zasilacz: Nie wiem ponieważ nwm jak to sprawdzic:<

Ato minimalne wymagania Gothica:

1. system operacyjny: Windows XP / Vista / Windows 7

2. procesor: Intel Dual Core lub AMD Athlon Dual Core 3500+

3. pamięć: 1 GB RAM (Windows XP), 1,5 GB (Windows Vista)

4. karta graficzna: GeForce 8600 GTS lub Radeon X1900 XTX/2DHT

5. DirectX 9.0c lub nowszy

6. 10 GB wolnego miejsca na dysku twardym

7. karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 8.1

A To zalecane wymagania:

1. procesor: Intel Core 2 Duo

2. pamięć: 3 GB (Windows XP / Vista)

3. karta graficzna: GeForce 9800 lub Radeon HD 4800

Pojdzie mi gothic ?

Beda lagi ?

Za pomoc oczywiscie daje Like

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Pójdzie Ci bez problemu.

Lekkie przycięcia możesz mieć jak będziesz miał zasmiecony komuter od wirusów robaczków itp ;p

albo jak będziesz miał gg włączone itp . ;)

A jeżeli nie masz w.w przyczyn

to bez problemu i bez lagów możesz grać w tą grę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zmniejsz rozdzielczość i detale

Nie wiem jak może ci się zacinać mi na zintegrowanej laptopowej karcie śmiga na full

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

kuzyn miał to samo, prawdopodobnie nieobsługiwane sterowniki do grafy lub sama karta graficzna. Ta gra jest dość stara i takie coś może występować. Wtedy wszystko jedzie procek i nie ma szans, że wydoli.

napisz który to jest gothic...

Opublikowano

kuzyn miał to samo, prawdopodobnie nieobsługiwane sterowniki do grafy lub sama karta graficzna. Ta gra jest dość stara i takie coś może występować. Wtedy wszystko jedzie procek i nie ma szans, że wydoli.

napisz który to jest gothic...

Gothic 4

być może masz niezgodne sterowniki karty graficznej z płytą główną, lub na kompie masz wiry albo robaczki które spowalniają proces gry -.-

Wczoraj skanowalem kompa anty wirusem i nie mam juz wirusow :P

a zobacze z tymi sterami

@ Inne gry np Just Cause 2 takze mi laguje :< wiec to nie jest wina gothica tyko cos z moim kompem

Opublikowano

Gothic 4

Wczoraj skanowalem kompa anty wirusem i nie mam juz wirusow :P

a zobacze z tymi sterami

@ Inne gry np Just Cause 2 takze mi laguje :< wiec to nie jest wina gothica tyko cos z moim kompem

Mi na windows 7 32 bit też kiedyś działo się coś takiego że gry mi lagowały , ale nie wiem teraz tego nie mam . Hm , zrób może defragmentacje dysku i wywal wszystko co nie potrzebne . Nie wiem jak wiry usuwać ale antyvir raczej wszystkiego nie wykryje :]
Opublikowano

W najgorszym razie ja bym robił reinstall systemu ale nie wiem jak to się ma do Ciebie ... Spróbuj po prostu wyczyścić dysk i spróbuj może wyszyścić wnętrze komputera sprężonym powietrzem . Może przegrzewa ci się jakaś część PC ? Temp. możesz sprawdzić programem np. Speed Fan . Przed graniem wyłącz wszystkie nie potrzebne programy . typu GG , Skype itd. bo to tylko zjada pamięć .

Czy ty masz laptopa ? Sprawdzałem twoją grafikę i wyskakują laptopy na allegro ;D

Opublikowano

Nie, ja mam kompa ;p

Hm no to wyszyść go od środka jeśli nie masz go na gwarancji ( z tego co wiem jeśli PC jest na gwar. to nie można otwierać go [plomba] ) . Ale jak nie to go spróbuj wyczyścić .
Opublikowano

hm , sprawdź temperaturę podzespołów PC , może się przegrzewa . Nic chyba więcej jak na ten czas nie doradzę bo mam za mało informacji . ( nie jestem jakimś specem , próbuje po prostu pomóc ) . :D D: :D D:

Jak bym czasem zapomniał o tym temacie to napisz na PW .

Opublikowano

Na pewno przez nią gdzie ty się z taką kartą na Gothic 4 pchasz, ja myślałem że chodzi ci o 1 dlatego byłem pewny że ci pójdzie.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...