Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PrivMT2 nie codzienny problem

antakechi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam nie codzienny problem a mianowicie.

Podczas gdy wchodzę do okna wyboru postaci pojawia się błąd drak dysku klikam anuluj i ok po wyborze postaci gra zaczyna się ładować

i ponownie to samo jednak kliknięcie anuluj już nie pomaga. Ale żeby było ciekawiej za każdym razem gdy robię obejście lub odpalam za pomocą kamer moda dzieje się to samo, brak dysku, w każdym privie i na PL tak się dzieje. Robiłem skana, czyściłem rejestry, robiłem wszystko co znalazłem na ten temat ale nic nie działało.

Dlatego proszę o pomoc

Opublikowano

Jest to serwer Glador, a co do tego w notatniku to zaraz zobacze czy coś da.

Niestety nic nie dało.

Gra załadowała się do połowy wow już myślałem że będzie ok a tu nic :(

Opublikowano

bardzo nietypowy problem.

ale zapytam tak ogółem :

masz coś w napędzie ?? jakaś płytę lub coś?

jeżeli nie masz to spróbuj włożyć jakąkolwiek płytę do stacji dysków nawet jakiś film i spróbuj wejść na serwer.

coś mi się przypomina że miałem takowy problem i to mi właśnie pomogło.

wiem że to może być śmieszne ale spróbuj.

Opublikowano

Robiłem tak ale nic nie dało dopiero za 4 razem gra odpaliła grałem normalnie, ale po resecie kompa znowu to samo i już nie udało się odpalić tak gry.

Opublikowano

Nie, przed formatem było ok, dopiero teraz

Zaraz po formacie miałem wymienianą płytę główną może to się przyczyniło ale watpie

Opublikowano

Pewnie nie masz jakiś sterowników jak ci nic nie pomoże to pisz na ircu kiedyś specjalnie dla mojego kolegi wysyłali mu codziennie nowy patch... płacisz i wymagasz :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja kiedyś miałem na starym PC'cie ten sam problem, żaden metek mi nie dzialal. ;) Poprostu miałem z tyłu cały czas włożonego pen-drive'a. :D Wyciagnolem go, zresetowalem kompa i wszystko smigalo. :)

Opublikowano

No to tak

Zmiana partycji nic, pod usb nic nie podpięte, reinstal metka nic, kopiowałem clienta do różnych folderów i też nic nie zmieniło.

Ale bardziej zastanawiam się dlaczego gdy odpalam przez obejście jakiegokolwiek metka dzieje się to samo ten sam błąd.

Jeżeli chodzi o format to w najbliższym czasie odpada.

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie jak na razie z tym wystarczyło zrobię defragmentacje systemowego i zobaczymy jutro jak będzie po resecie kompa :)

Wszystko ładnie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...