Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kubiki na globalu 1 ?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubiki może bić każdy! Jeżeli klan sobie go rezerwuje to nic! NIE MOŻNA SOBIE REZERWOWAĆ NPC! TO JEST DLA WSZYSTKICH GRACZY! TO CZAS NA REWOLUCJE NIE DAJCIE SOBĄ POMIATAĆ! KUBIKI SA WSZYSTKICH TRZEBA O NIE WALCZYĆ!

Opublikowano

Kubiki może bić każdy! Jeżeli klan sobie go rezerwuje to nic! NIE MOŻNA SOBIE REZERWOWAĆ NPC! TO JEST DLA WSZYSTKICH GRACZY! TO CZAS NA REWOLUCJE NIE DAJCIE SOBĄ POMIATAĆ! KUBIKI SA WSZYSTKICH TRZEBA O NIE WALCZYĆ!

ale wzburzony ;p powodzenia klan ( ~20 osób ) , a jeśli umie zająć kubika to nie jest to klan z samymi flaxami vs TY

może jednego/ dwóch ubijesz max trzech takie moje zdanie , ale wtedy wypowiesz im wojnę i już nie masz życie w firmie będzie cię ów klan bił przy każdej okazji i do tego pewnie sojusznicy ów klanu

Opublikowano

ostatnio 20 ageisów przeciwko mnie bo ksółem kubiki a ja sam z cytadellą latałem prawie padłem dobrze że miałem speeda aktywnego i tak kubiki są dla każdego niema czegoś takiego jak rezerwowanie npc to tak jak byś se zarezerwował miejsce w autobusie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wy to macie problemy na tym globalu1 ... Ja wczoraj miałem akcje że 3 golce i 2 ageiski mi pod kubika sie podłańczali ... Wkurzyłem się i upierdzieliłem wszystkich 5 ^ ^ . No ale potem przyleciało 7 koxów z od nich no i musiałem zwiewać ^ ^

Opublikowano

Taak, na globalu1 nadal tak jest. Też jestem tym wzburzony, jak można rezerwować npc...

Zrób nowe konto na cz3, ostatnio poszła fala banów, grasz ładnie samemu, bądź z qumplami ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

o przyłaczenie sie do kubika zawsze nalezy zapytac bijacego ja przynajmniej ubijam kolesi co sie wpraszaja i robi tak wiekszosc . kubikow jest kilka na mapie wiec jak widzisz zajetego leci sie do innego albo pyta o pozwolenie bicia :D

Opublikowano

Pewnie kolega lata flaxem (często w historii bywa tak, że osoby słabe które nie mogą znaleźć sobie miejsca porywają się na to) pamiętaj, że w DO jest prawo pięści czyli kto silniejszy ten ma racje.

sygnacu.jpg

Opublikowano

siema moj kumpel gra na tym serwie, dawno nie grał ostatnio grał jak jeszcze 5-1 5-2 5-3 nie było i jest to flax, a to ze teraz zaczełem sie opiekowac tym kontem to czy by ktos mógł wypłacic kredek na irki ? tylko za free bo nie bede w czyjes konto inwestował

osoby chetne prosze o pomoc:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...