Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy warto grać ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hackerów średnio bywało więcej ja tam dzisiaj zamawiam 100k nx więc kilka permów kupię i myślę że warto czasami się rozerwać powiadam czasami nie jak niektóre neosy 24/h i nie widzą nic po za CA czy innymi grami MMO itp.Pozdrawiam i zachęcam do powrotu oraz życzę wielu sukcesów

Opublikowano

Hackerów jak w każdej tego typu grze jest trochę, ale nie są zbyt dokuczliwi.

Sam zaczynam znowu trochę grać w CA po 2 miesiącach przerwy i jak na razie hackerów zbyt wielu nie ma, przynajmniej ja od dłuższego czasu na ledwie kilku trafiłem.

Jak gra ci się podoba to warto grać. Na serwerze Platinum niemal w ogóle nie ma hackerów, a jak są to bardzo rzadko.

Opublikowano

Zawsze się opłaca grać jak gra ci się podoba. Jak chcesz mniej hackerów to graj na room'ie z elitą.

lub na platinum. jedynym wkurwiającym problemem, przez który nie gram w CA są zwalone crashe...

Nie ma to jak gram sobie Cabine Fever, jestem w 19 rundzie, a tutaj crash ...

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli bedzies grać z elitą to tak. Co do speca to zależy jak ci idzie bo mi specem wogóle nie idzie(z napalmem-.-) a z recon vestem google na flasha i gram idzie wtedy bardzo dobrze . Moim zdaniem spec tylko dobry na QR ew. Ft na eli zwykla postka + coś na speeda i jedziesz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

CA jest taką grą w której przez pewien czas jest od groma hackerów a przez pewien czas nie ma prawie że wgl, zależy też od tego ile jest dostępnych darmowych hacków. Jeśli gra się podoba to napewno warto grać i do tego jak troszkę w niej osiągnąłeś, chodzi mi o speca itp.

Opublikowano

Graj w combata jak Ci się podoba ta gra. Hackerów już nie jest tak dużo jak kiedyś więc są postępy. Bierz się do gry i życzę wielu sukcesów ! :D

Opublikowano

hackerów średnio bywało więcej ja tam dzisiaj zamawiam 100k nx więc kilka permów kupię i myślę że warto czasami się rozerwać powiadam czasami nie jak niektóre neosy 24/h i nie widzą nic po za CA czy innymi grami MMO itp.Pozdrawiam i zachęcam do powrotu oraz życzę wielu sukcesów

średnio hackerów na głowe upadłeś, wysyp teraz jak grzybow w lasach, wejdz tylko np na server alpha i room bez elita a hakera z aimbotem masz murowanego. Sam robie rooma bo mam selite to i tak wchodza, nawet ostatnio za wywalenie hakera z aimbotem dali mi f6 i zablokowali na 160 sec debile a zaraz wszedl nastepny z aimbotem i co strasznie plakali i sttraszyli banem ze goscia nie wyrzuce. Wiec odradzam powrot do tej gry, nie warto stracisz mnustwo nerwow.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...