Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobić kaskę...

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbieraj amelinium ( swoje :P bo po kimś sam bym nie chodził )

Graj w jakieś opłacalne gry ( boty i jazda ) 1 mich na 1 konto i sellaj po 50-100zl :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Mam plan dla ciebie. Musisz troszkę zainwestować.

1. Zaczynasz grać w metin2, robisz 3 postacie, na każdej inny mail

a) Pierwsza postać wbijasz 30 lvl i łowisz ryby (Fishbot, sie wie)

B) Druga postać robisz sklepy w shinsoo

c) Trzecia postać robisz sklepy w jinno

2. Kupujesz 20kk na allegro, najlepiej na serwerze solar. Zapłacisz z 3 dychy.

3. Musisz znać się na cenach. Kupujesz taniej sprzedajesz drożej. Musisz mieć pewność, że ktoś to kupi, chociażby item stał 2 dni w sklepie.

4. Jakąś część sam wystawiasz na allegro i zarabiasz :)

Mój kuzyn tak robił. Na początku to lipa, ciężko szło, a potem zaczynało się kręcić. Dzisiaj zarabia do 1000zł miesięcznie na tym. Nie wierzysz, sprawdź, na allegro ma nick aga0va72 czy jakoś tak.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ankiety na serwisie mypay.pl, + kasowanie ciasteczek itp.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zarejstruj sie na mame i obstawiaj mecze, jak sie znasz to jednej nocy 5 stow mozesz wycisnac, jak nie to pisz do mnie ja ogarniam sprawe i ci wyniki moge zawsze podrzucic

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Też zbieram na kompa i powiem Ci , że czasami trzeba wychooyać rodziców.

Jak jest jakaś składka do szkoły np 20zł to mówisz , żeby Ci dali 30 - 35 zł na składke i zawsze to 10 - 15 zł wpadnie.

Mówisz , że jedziesz na wycieczke jednodniową za 100zł + później wołasz jakieś 20 zł na prowiant na droge a idziesz sobie do kolegi na cały dzień i masz 120zł.

Odkładaj z kieszonkowego.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Jakbyś miał z 15 lat to na jakąś budowę na weekend się byś mógł wkręcić, dziennie 70zł spokojnie można wyrobić... A jak nie to jumka, jak masz starą babcie co już nie kontaktuje :P

Opublikowano

Poprzeglądaj allegro. Ja zarabiam na allegro troszkę. Powiem tak. Ubrałem się na zimę po uszy i się jeszcze najebałem ;) Bez żadnych wkładów własnych :). Musisz popatrzeć jak ludzie ludzi robią w ch*ja. Ja działam legalnie i nikogo nie oszukuje.

Moje statystyki z konta zrobionego około 2 miechy temu.

Miesięczna kwota przychodu 1023.27 PLN

Całkowita kwota przychodu 1790.84 PLN

simply.4557.gif

Opublikowano

Tak jak dzisiaj w Ukryta Prawda, sprzedaj się pedofilom xD

Jak nie to złom, pytaj starego czy nie potrzebna pomoc w robocie itd. Przejdź się po szkole i pytaj czy nie mają 50 gr itd.. jak to nie którzy lubią robić ;D

Nchf.png

lol

Opublikowano

Idź na ulicę ubierz się w charakterystyczny strój i powiedz że zbierasz na chorego braciszka,

bo jest ciężko chory, a mamy nie stać na leki.

WTEDY BĘDĄ CI GRUBYMI PIENIĄCHAMI WEWALAĆ :D

Opublikowano

Roznoś ulotki.

Najgorsza robota jaka jest ..

Idź na ulicę ubierz się w charakterystyczny strój i powiedz że zbierasz na chorego braciszka,

bo jest ciężko chory, a mamy nie stać na leki.

WTEDY BĘDĄ CI GRUBYMI PIENIĄCHAMI WEWALAĆ :D

Rzadko kto daje, nwm może ty się litujesz ja nie

@TOP Idź do roboty nwm na pomocnika czy coś, poszukaj jakiejś budowy i zaproponuj że będziesz sprzątał .

zakaz handlu

Opublikowano

Najgorsza robota jaka jest ..

Rzadko kto daje, nwm może ty się litujesz ja nie

@TOP Idź do roboty nwm na pomocnika czy coś, poszukaj jakiejś budowy i zaproponuj że będziesz sprzątał .

Chuj że najgorsza, ale legalna. Nic lepszego w jego wieku nie znajdzie..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Koś trawniki sąsiadom,pomagaj im np.w ogrodzie..

Ja tak zarabiam

Niedużo,ale zawsze coś ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Śmigaj latem do sadów, teraz możesz nakupować sobie listewek różnych grubości i robić palety do fingerboarda.

Uwierz mi, opłaca się.

Trochę cierpliwości, piła/wyrzynarka, kawałek papieru ściernego, WIKOL i jazda.

Wpisz sobie w google "jak zrobić paletę do fingerboarda" i 3 wynik.

Uwierz mi. Estetyczna paleta to nawet dycha, a koszt listewek... może ze 4zł. 1 klej starczy na długo.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

tak ankiety i reklamy. on zbiera na komputer nie na doładowanie czy smocze monety... nie zarobisz sam, bo na zlomie to musial bys oddac bardzo bardzo duzo zlomu bys kupil obie komputer.ja sprzedalem 300kg za 600zl na dysk mi ledwo starczylo

Opublikowano

Ja nagrywam coś tam na yt. Jakieś rozchwytywane tematy dostałem tego mini partnera i jakiś przychód jest w tym miesiącu zarobiłem już 2,07 Euro a na koncie adsense leży jeszcze z 2 miesięcy ok. 5 Euro ;) Za niedługo będę mógł wypłacić te 10 Euro na moje konto to jest ok. 40 zł zawsze jest jakaś kasa , ale jak rozkręcisz się na yt, będzie dużo potrzebnych poradników to zgarniesz w chuj kasy jak ten "skkf" czy jak mu tam co se z youtubowskiej wypłaty odpalił kompa za 7k...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...