Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] File Archiver 2.3

Rafał   aaaałł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ROOT jest zakodowane pewnie , albo zle cos robisz po rozpakowaniu pokazuje Ci sie cos takiego :

c96f9bdfd72c9b64.jpg

???

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@UP jak pliki sa zakodowane to przykladowo ja tak mam ze np jak wypakowuje root.eix i epk zakodowane to w folderze ectracted tworzy mi sie folder root i root.xml pusty nic w nich nie ma ale tworza sie a jak nic sie nie tworzy to moze byc inna przyczyna niz zakodowanie , ale moze tylko mi tak sie robi ze sie tworza puste foldery moze innym nic sie nie tworzy

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@UP jak pliki sa zakodowane to przykladowo ja tak mam ze np jak wypakowuje root.eix i epk zakodowane to w folderze ectracted tworzy mi sie folder root i root.xml pusty nic w nich nie ma ale tworza sie a jak nic sie nie tworzy to moze byc inna przyczyna niz zakodowanie , ale moze tylko mi tak sie robi ze sie tworza puste foldery moze innym nic sie nie tworzy

Jak się rozpakowuje zabezpieczone pliki to tyko jest przykładowo root.xml i tyle, ale przyczyną może być to, że inną ścieżkę podaje do rozpakowania lub wirus mu skasował filearchiver i widać, że pliki są, ale są uszkodzone. Jak autor się nie udziela to nie ma po co ciągnąć tematu jak nie wiadomo do końca o co chodzi mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...