Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie napisać że nie zgadzam sie na bana ?

Sprawiedliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie gdzie mam napisać że nie zgadzam sie na bana ponieważ osoby w moim teamie trollowaly w duecie lub jakis noob ktory gral solo mnie zreportowal gdzie moge napisac do trybunalu ?

Dostalem na 3 gry 4 zgloszenia ale dobrze radzilem sobie w grze w przeciwienstwie do innych lam tutaj macie link

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/case/178467/

Prosze o szybkie info gdzie moge napisac do trybunału i czy coś mogą zrobić w tej sprawie

Zobaczcie 2 ostatnia gre gdzie moja druzyna miala takie minusowe staty ze szok + gralismy 4vs5

- (ja) Rengar 7/6/0 -Gangplank(afk/leave) 0/1/0 -Ezrael 2/6/2 -Veigar 0/4/1 -Nidale 0/3/2

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

to riot dokonuje decyzji co do bana i nie ma opcji odwolania.

edit:/ w kazdym meczu flamiles wiec nawet nie pisz takich glupot na forum bo sie osmieszasz

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Raport to rapot, później ewentualne TAK, przechodzi przez RIOT, więc musisz pisać do supportu :)

Opublikowano

Ban jak najbardziej zasluzony, raczej nie mozna sie odwolac, ewentualnie do supportu ale watpie ze cos z tym zrobia, jestes 100% flamerem co jest w tej grze karalne.

Opublikowano

Napisać do supportu możesz.

Google -> League of legends support polska

Aczkolwiek TO NIC NIE DA.

Nawet jeśli za to co tam robiłeś ja bym osobiście dał "pardon" (nie wiem jak to na Polskim trybunale wygląda ale coś na zasadzie Wybacz?).

Wiesz, ja dostałem 4 raporty w 4 gry po 1 na grę za VERBAL ABUSE. Wszystko co tam pisałem to było:

GL HF

GG WP

SS

oraz raz "dont feed trynda omg nub".

Ban 2tyg z trybunału.

W trybunale GRACZE sądzą czy banować czy nie, a z racji tego że dostaje się IP za trybunał - jesli Twój werdykt będzie zgodny z ogólnym dostajesz jakieś tam małe ip - to ktoś wchodzi, klika PUNISH (ukarać) na pałę i ma serio w dupie jak wygląda sprawa.

O ile się nie mylę za ban z trybunału dostaje się na maila jakieś Karty Poprawy, tam można się przez nie jakoś odwołać i unbana dostać, nie wiem jak to dokładnie działa.

Wyżej ludzie pisali że RIOT decyduje o banach z trybunału... Otóż nie, RIOT widzi tylko ile jest ZA ile PRZECIW i na tego podstawie nie patrząc na szczegóły banuje :) W każdym razie, skąd masz ten link? Ten z Twoimi sprawami? Dostałeś od nich?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nawet jeśli za to co tam robiłeś ja bym osobiście dał "pardon" (nie wiem jak to na Polskim trybunale wygląda ale coś na zasadzie Wybacz?).

Wiesz, ja dostałem 4 raporty w 4 gry po 1 na grę za VERBAL ABUSE. Wszystko co tam pisałem to było:

GL HF

GG WP

SS

Ban 2tyg z trybunału.

W trybunale GRACZE sądzą czy banować czy nie, a z racji tego że dostaje się IP za trybunał - jesli Twój werdykt będzie zgodny z ogólnym dostajesz jakieś tam małe ip - to ktoś wchodzi, klika PUNISH (ukarać) na pałę i ma serio w dupie jak wygląda sprawa.

O ile się nie mylę za ban z trybunału dostaje się na maila jakieś Karty Poprawy, tam można się przez nie jakoś odwołać i unbana dostać, nie wiem jak to dokładnie działa.

Wyżej ludzie pisali że RIOT decyduje o banach z trybunału... Otóż nie, RIOT widzi tylko ile jest ZA ile PRZECIW i na tego podstawie nie patrząc na szczegóły banuje :) W każdym razie, skąd masz ten link? Ten z Twoimi sprawami? Dostałeś od nich?

Radze ci noobku poczytac dokladnie zasady dzialania trybunaly. Dziala on tylko na zasadzie odsiewu graczy, a dokladniej ci ktorzy dostana duzo raportow zostana przekazani do oblukania dla pracownikow riotu. A link dostaje sie na maila.

Opublikowano

lol steal frag... widac wlasnie jak dogadujesz sie z teamem ;]

po za tym przezywales ich ladnie a w 3ciej rozgrywce prosiles o reporta sam widzisz jak to sie konczy

Opublikowano

GL HF

GG WP

SS

Ban 2tyg z trybunału.

na emailu dostalem

lol steal frag... widac wlasnie jak dogadujesz sie z teamem ;]

po za tym przezywales ich ladnie a w 3ciej rozgrywce prosiles o reporta sam widzisz jak to sie konczy

Po pierwsze wiesz co to ironia ? czyli co jak napisze gdziesz iz mam cheaty bo jakies neosy mnie oto posądzały dostane perma od tak ?

Co do lol steal frag kazdy moze tak powiedziec powiec mi komu ukradlem fraga jak moj team mial mniej assyst niz ja killow wiec ogarnij to co piszesz

a Blame maja takie neosy zeby odechialo im sie grac specjalnie feeduja albo nie umia grac to niech se graja na boty albo usuna lola przeciez nie oto chodzi zeby 2/5 osob ci nie pozwalalo grac na rankedach jest jeszcze gorzej mam 25/25 WIN/LOSE w tym 15 Przegranych przez feederow i afkow ja zlamilem moze 2-3 mecze w tym .

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

na emailu dostalem

Po pierwsze wiesz co to ironia ? czyli co jak napisze gdziesz iz mam cheaty bo jakies neosy mnie oto posądzały dostane perma od tak ?

Co do lol steal frag kazdy moze tak powiedziec powiec mi komu ukradlem fraga jak moj team mial mniej assyst niz ja killow wiec ogarnij to co piszesz

a Blame maja takie neosy zeby odechialo im sie grac specjalnie feeduja albo nie umia grac to niech se graja na boty albo usuna lola przeciez nie oto chodzi zeby 2/5 osob ci nie pozwalalo grac na rankedach jest jeszcze gorzej mam 25/25 WIN/LOSE w tym 15 Przegranych przez feederow i afkow ja zlamilem moze 2-3 mecze w tym .

ale gowno to kogo obchodzi buraku, flamiles - a za to wlasnie są glownie banowani gracze w trybunaly, poniewaz za feedowanie, ale takie ze ktos przegra linie to i tak nie ma banow, bo kazdy ma slabszy dzien.

Opublikowano

Jednego flamera mniej.Na jakiś czas ale mniej :)

Epiccy są ludzie co obrażają/wyzywają a potem na forum i płaczą, płaczą i płaczą aahahhahaha

@Top

Ban słuszny za flamy

i odwołać się nie można.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Po co ta dyskusja, przeciez w LoLu kazdy jest idealnym graczem tylko inni to nooby, ale czekaj czekaj... skoro kazdy jest idealny, to gdzie sa ci slabi gracze?

Wiekszosc wyraznie ci napisala, ban jest sluszny i nie masz co sie odwolywac, riot nie karze graczy za slaba gre, ale za flame owszem.

Opublikowano

Kolego tak czytam w ogóle jak piszesz i twój poziom językowy jest na niskim poziomie , nawet nie masz po co się odwoływać do RIOTU na drugi raz nauczysz się motywować a nie flamić na team bo nigdy nie powinno się wyzywać ludzi masz od tego klawisz TAB i mutujesz ludzi i to powinno ci wystarczyć gra jest przyjemnością a nie stresowaniem się przez flejming :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...