Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ważne pytanie

Arturo7235

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo ważne pytanie na które wiele osób chciało by znać odpowiedź mianowicie:

-Jak zabić Gunnera

Gram soldierem i uważam że gunnerzy są nie do zabicia nawet jeżeli wyjdziemy na takiego we 2 i tak jest w stanie wygrać

Gdzie jest balans postaci ?! Noooo gdzie bo ja go nie widze; (

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

@up Nie da się odpalić kilku skilli na raz.

Gdyby tak było to nikt by nie miał szans.

Lepiej z nim się walczy z dalszej odległości, bo z bliska są małe szanse.

Podpalasz go skillem na soldierze i strzelasz do niego bronią na daleki zasięg.

Można go też zabić łatwo snajperem, 2-3 strzały, ale musisz dobrze celować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

Toniki 1vs1 ? Rly ? Blast + LR Pistol i gunner leży. No, chyba że ma dual sg, wtedy jesteśmy martwi. Ogólnie gunnera trzeba zajść, rozegrać to z głową. Wyjście 1vs1 na otwartej przestrzeni w 90% przypadków kończy się fragiem dla gunna.

Opublikowano

Dokładnie, dobry soldier z Lr pistolem,i gunner już praktycznie ze 100 metrów nie ma szans. Może się jeszcze ratować leg'item,ale zazwyczaj wtedy sold już go dociągnie z m16/ak/whateva

/link poza MPC

Opublikowano

wystarczy trochę pograć i znajdziesz sposób na gunnera

najlepiej gdy idzie w twojim kierunku to rzuć granatami a gdy dojdzie do starcia (tu przydaje się bardzo skill płonące pociski i medyk na 5 poziom) najlepiej mieć bardzo szybko strzelną broń i strzelec będzie miał problem ;D

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

ale to takie głupie bo aIm i tak się chyba wyrobi i chodzi ci o ogólne trafianie w przeciwnika czy o hedy z tego pistolca?

Tak wgl to uber faworyt geharta jest taki sam jak beczkomania czy nie?

Opublikowano

Ja tam gram elitą m16 i gra mi się lepiej niż pizdusiem na długi. Więc polecam smg na daleki.

@up

Tja, to samo.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jest nieco inny, przez sg w sobie.

Powiem tak, zaprawiony gracz z pistolem na luzie jedzie lr smg. Skill przyjdzie po tygodniu grania, nikt z poważniejszych graczy nie używa lr smg.

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie grasz wiec napisalem propozycje dla obu stron.Ja ci radze zrobic tak kup (Nationals) Rudolf's uber rescure oraz pistolet Gerhart's uber gratest + Steel Hand Grenade a dla Royal tommy's Super typewriter i pistolet Harry's Super Hand Cannon + Bill's Bomb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...