Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się czekać?

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić ten nowy skin riven , ale jest jeden problem.. Nie mam riven, ale mam za to RP, lecz niestety nie opłaca mi się jej kupować za tyle RP, czy wie ktoś do kiedy będzie ten skin?

A może jednak wydać 1.9k rp na champa i skina ?

Opublikowano

Skin ma być przez tyidzeń ten z tego co słyszałem jeżeli musisz mieć tego skina to kup i postać, ale moim zdaniem lepiej pozbierać IP na inną postać i później na przecenie kupić więcej skinów niż marnować 975 rp na postać, którą można za IP kupić.

Opublikowano

Do 22 będzie skin, tak wynika z infa. Szczerze, ja ogólnie bym wydał tyle rp, sam jestem maniakiem rp i wydaje tyle na skiny, itp.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak skin ma być do 22 to się nie opłaca. W sobotę i niedzielę jest 2x ip więc dozbierasz na riven :) i później wydasz RP tylko na skin

Opublikowano

Do 22 będzie skin, tak wynika z infa. Szczerze, ja ogólnie bym wydał tyle rp, sam jestem maniakiem rp i wydaje tyle na skiny, itp.

Też bym wydał, ale jak w piątek bym zobaczył riven w przecenie to bym się złapał za głowę. ;f

Opublikowano

Też bym wydał, ale jak w piątek bym zobaczył riven w przecenie to bym się złapał za głowę. ;f

Riven była dość nie dawno w przecenie, więc nie będzie jej w piątek, raczej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dobra, kupiłem. :) Swietny skin, ale Q ma zbugowane( świeci się na zielono zamiast na niebiesko. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...