Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Nowa Rotacja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szczerze to nie wiem gdzie temat powinien być, chyba tutaj. Jestem newbie w LoLu i mam pytanie. Bo jest nowa rotacja i nie ma mojego ulubionego ziomka ;c Grałem Kog' Mawem. Czy z nowej rotacji jest ktoś podobny do niego? Kogo polecacie podobnego do Kog' Mawa.

Pozdro ;3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Podobnego do Koga raczej nie ma kog jest ad carry

Ale w tej rotacji jest 2 ad carry co prawda opierają sie na innym mechanizmie niż kog ale są bardzo przyjemni do gry są to mianowicie

Corki

Ezreal

Osobiście bardziej wole ezreala ; ) zagraj sobie nimi może przypadną Ci do gustu ;D !

28278222.png
Opublikowano

pewnie dlatego ze ma dosc duzy zasieg a kog mial duzy od W i duzy zasieg od ultimate'a

caitlyn jak dla mnie jest slabym ad carry chodz ultimate ma bardzo dobry na poczatek od dobijania...

polecam ci corkiego duzo gralem tez ez'em i tez jest dobry i ciekawy ;]

zrob sobie takze tristane na fb i alistara na yt zawsze to 2 championy za darmo ;)

Edit

zeby miec tristane musisz polubic lola na fb

a jak chcesz alistara to powinienes zasubskrybowac lola na yt

Opublikowano

Zaczynasz z butem i 3 potami potem kupujesz 2 miecze dorana potem kupujesz Moc trójcy zaczynając shena. Potem Krwiopijca.Potem ostrze nie skończoności,anioł stróż.I potem ostatni szept.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

na poczatek kup but i 3 potiony albo ostrze doreana

potem kupujesz buty breserkera i probujesz zlozyc moc trojcy zaczynajac od blasku albo tego mlota [ja gram na angielskiej wersji wiec nie do konca znam nazwy po polsku]

potem konczysz moc trójcy i zaczynasz krwiopijca... nastepnie robisz ostrze nieskonczonosci [jakos tak] potem widmowy tancerz i na koniec mozesz zlozyc albo ostatni szept albo czarny tasak

czyli scisle mowiac:

1. Buty Berserkera

2. Moc Trójcy

3. Krwiopijec

4. Ostrze Nieskończoności

5. Wdimowy Tancerz

6. Ostatni Szept/Czarny Tasak

Niektórzy takze sprzedaja buty i kupuja wzamian drugiego widmowego tancerza ale to juz twoj wybor

Opublikowano

• boots, 3 poty
  • 2x doran blade
  • berserkery
  • moc trójcy
  • infinity
  • krwiopijca
  • ostatni szept (coś takiego // last whisper)
  • anioł stróż

@up

po co na ez'a tbc składać?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zaczynasz z butem i 3 potami potem kupujesz 2 miecze dorana potem kupujesz Moc trójcy zaczynając shena. Potem Krwiopijca.Potem anioła stróża bądź ostrze nie skończoności.I potem ostatni szept.

co do aniola stroza to item opcjonalny... jezeli jest na ciebie duzy focus to tylko wtedy sie go kupuje a jezeli w enemy sa lamusy to zbierasz inne itemki :P

@up

poniewaz ma duzy as co daje mu bardzo szybkiego stacka na tbc po za tym dzisiaj nawet ogladalem streama gdzie chaox z tsm go zlozyl ...

Opublikowano
  • boots, 3 poty
  • 2x doran blade
  • berserkery
  • moc trójcy
  • infinity
  • krwiopijca
  • ostatni szept (coś takiego // last whisper)
  • anioł stróż

@up

Aha... majtki z dupy, kromka chleba, i śmierdzące buty... jak już piszecie piszcie w angielskiej wersji nie każdy ciśnie na tej śmiesznej polskiej wersji...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Aha... majtki z dupy, kromka chleba, i śmierdzące buty... jak już piszecie piszcie w angielskiej wersji nie każdy ciśnie na tej śmiesznej polskiej wersji...

Człowieku, umiesz czytać?

Tzn jakie itemki kupować? Mam lola po polsku.

Kaś ma lol'a po polsku, więc podałem mu polskie nazwy, czytanie ze zrozumieniem boli.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...