Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdawanie pkt SP

mddjhd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . O co chodzi z rozdawaniem pkt SP ?? Chodzi o to że jak już musze wydac 2 pkt na 1 rzecz, np. atak/obrona/element/hp to to sie juz liczy jako te 2 pkt czy jako 1 pkt ?? Bo chce zrobic build 50/0/50/reszta , ale nie wiem czy chodzi o rozdawanie ogolnie tylko 50 pkt czy musi tam pisac 50 , prosze o odp ... Daje lajki !!! :D

Pomogłem ?? Daj Lajka :D :D

Opublikowano

Im więcej dajesz punktów SP w daną umiejętność, tym więcej będziesz musiał tych punktów poświęcić w dalszym rozwijaniu. Polecam jednak zbieranie tych punktów, a nie pakowanie w te, które mająmniej na pałę, bo sp będzie kijowe. Najlepiej rozwijać w dwóch kierunkach i w dodatku w różnych proporcjach.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest dawanie w logiczne zakładki. Nie można dawać np. 10/10/10/100 bo to jest masakra. Np. na warze dajesz 10/full/1/full ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

@UP. chodzi mi oto żeby dawać 1 : 1... Nie miałem pomysłu jak to zwięźle napisać... Za takiego posta można w sumie dać raporcik bo nic nie wniosłeś

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...