Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bugi postaci/tricki

AleTypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wielokrotnie spotykam się na 4StoryPL z zawodnikami którzy np. rzucają oślepke przez "pół" eLki. bądź dają debufa w biegu, lub też podskakując poruszając sie tak szybko iż nie sposób dogonić takiego gracza. nie są to na 100% hacki ponieważ wykonują to gracze z eq +22/24 więc to zupełnie nie może być to, także moje pytanie jest proste, czy ktokolwiek zna/wie jak wykonywać te błędy w grze lub tricki.

Opublikowano

to jest lag tobie się wydaje ze ktoś w biegu daje debuffa

co do tej oślepki to jak ktoś skacze na tp i strzela oślepe i szybko wskoczy do tp na eLke to ta strzalka leci na srodek ardir bo uzyles skila na środku a został wystrzelony pocisik po przeteleportowaniu a z tym szybkim bieganiem to chyba masz na mysli konia i bicz bo jak biegneisz konikiem i użyjesz przyśpieszenia ( bicz) i trzymając spacje czas trwania tej szybkości sie przedłuży

Opublikowano

Też złe odpowiedzi, nie chodzi o bieganie koniem, tylko przykładowo gościu magiem, zaczął "podskakiwać" i spierdzielał w tak szybkim tempie jakby odpalił skill który ma łucznik. a ani potki na szybkość nie uruchamił ani nic bo miałem go zaznaczonego i widziałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam 2 opcje...

Pierwsza - Moze masz za wolnu net i dlatego tak widzisz. ja nialem naprawde slaby net i mi sie zdawalo ze koles podskakuje a tu jak strzala sie wybil

Druga- koles mial chacki

To sa moje przypuszczenia...

/spójrz na date ostatniego posta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...