Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob premium przez kartę.

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Kupiłem kartę peysafecard za 50zł i wysłałem kod na m2bob premium 2, lecz po paru godzinach dostałem od nich informację że kod jest nieprawidłowy, a zgadza się z kodem z kartki, nie wie może ktoś dlaczego, jak sprawdzić czy kod jest ok nie wykorzystując środków, jak się odwołać.

Dam like.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam w tym temacie jedno pytanie. Czy gdyby mi m2bob wyczyściło kartę to przy sprawdzaniu stanu konta będzie pisać np 0zł czy kod PIN jest nieprawidłowy.

Bo ja mam kod PIN lub hasło jest nieprawidłowe.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ok ale moje pytanie brzmi czy gdyby mój kod paysafecard był pusty to przy sprawdzaniu będzie pisało brak środków czy że PID jest nieprawidłowy. Bo mi wyskakuje PID nieprawidłowy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

admin bota po otrzymaniu kodu psc mógł wejść na stronę psc i ustawić do niego hasłu, i zrobić cie w uja ;D

jezeli masz ze kod lub haslo nieprawidlowe a wpisujesz je poprawnie to znaczy ze ktos ustawil na nim haslo.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...