Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderatorzy Lol-a

AderiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moderatorzy tego dzialu to jakas pomylka :))

nie maja pojecia o grze, a farex to [****] z low elo i 300 winami :)

nie mowie tutaj o wszystkich, ale wieksza wiekszosc.

//dzieki za warna ty kurwo jebana, mowie tylko co mysle ale jak widac tutaj za krytyke sypia sie bany.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Jak to nie ma nic wspolnego ? Widac wasze doswiadczenia w tej grze dajecie kary praktycznie za nic. Boisz sie krytyki od ludzi ? (tak jak reszta moderatorow?

@Up zaczynam dostawac wiadomosci od osob ktorym nie podoba sie ta cala administracja :)

Opublikowano

Dlaczego mamy się bać krytyki? Jesteśmy otwarci na wszystko. My robimy dobrą robotę w porównaniu do tych wszystkich hejterów, którzy są tak pro i mają aż po 1300 elo.

Opublikowano

Tak szkoda ze Czarq tez ma 1300 wiec dostalem 5% za udzielenie opini w ktorej napisalem ze wasza druzyna jest slaba (mam 2k elo) Sprawidzilem twoje konto masz 1400

A wiec Farex zacytuje to co napisalem dostalem za to 5%

Myślisz o drużynie Farex'a czy o swojej? :D

Moim zdaniem są równe szanse, każdy ma szanse.

Druzyna Farexa a czy oni nie sa przypadkiem najslabsi?

Opublikowano

Sądzę, że są zajebiści, są tacy męscy i przystojni... Mam nadzieję, że moja opinia się liczy?

To, że dostałeś warna od jakiegoś moda nie znaczy, że możesz od razu zakładać taki temat, bo to na 99% o to się rozchodzi.

Opublikowano

Jako modzi są jak najbardziej ok. W dziale jest porządek i jakoś warny nie lecą tonami. Jedynie wiedza niektórych pozostawia trochę do życzenia (czarq. i jego teemo na ad carry, którym nie przegrał jeszcze żadnej gry :D). Ale tak to niema się do czego przyczepić.

@czarq.

Prosiłem Cię na pw żebyś mi wyjaśnił jak ten Teemo działa, ale nie odpowiedziałeś : ) Może niech inny mod się wypowie o Teemo ad carry?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jako modzi są jak najbardziej ok. W dziale jest porządek i jakoś warny nie lecą tonami. Jedynie wiedza niektórych pozostawia trochę do życzenia (czarq. i jego teemo na ad carry, którym nie przegrał jeszcze żadnej gry :D). Ale tak to niema się do czego przyczepić.

Dzięki pro graczu, póki co oprócz euw na NA też się sprawdza.

@Top

Niestety nasz działowy regulamin jest tak okrutny, że musimy was karać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...