Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Smartcast

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Jak to samo wybiera cel o.O

@Topic

Jest to w celu użycia combo postaci jak najszybciej. Zamiast kilkiać spell i prawy klik klikasz tylko spell i wybiera on cel na którym masz kursor myszki.

Opublikowano

Jest tez mozliwosc ustawienia ze sam namierzasz cel i nie musisz naciskac lewego przycisku myszy

tam gdzie masz inteligentne uzycie x czar

z [shift][Q],[shift][W],[shift][E] itd. zmieniasz na >>> [Q],[W],[E]

mozesz tez tak zrobic z D i F jak np masz na D albo F ignita lub exhausta

Opublikowano

"Samo wybiera cel"....dobre. Smartcasty nie wybierają celu za ciebie, to Ty musisz go wskazać kursorem i kliknąć Q,W,E bądź R i skill, bez "zatwierdzania" go lewym przyciskiem myszy poleci na przeciwnika. Ja dodatkowo włączyłem sobie opcję "Smartcast Range Indicators". Opcja ta pokazuje jaki jest zasiąg skill'a, chodzi o to, że gdy trzymamy wciśnięty klawisz(i go nie puszczamy) np. Q to pokazuje się normalny zasięg skill'a tak jak to wygląda bez Smartcast;'ów. Po puszczeniu klawisza skill się "wykona", żeby anulować klikamy PPM (podczas trzymania wciśniętego klawisza np. Q).

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...