Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z IDM.

_° MonsteR °_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio pobrałem Internet download manager, ale to byla wersja na 30dni ( nie wiedziałem o tym) nie miałem jak zarejestrować tej wersji to odinstalowałem program bo nie mogłem nic pobierać. Teraz chciałem zainstalować pełną wersje, bo ten program o dużo podwyższał mi transfer ;). Teraz pobrałem wersję z crackiem i zainstalowałem. Działa, ale od czasu jak zainstalowałem to:

-Ciągle się wyłącza przeglądarka i pisze coś takiego: "O kurcze, przeglądarka bla bla bla bla przestała działać, czy chcesz uruchomić ją ponownie?"

-Nie mogę włączyć gg ;f

-Gry się tną jak skurwysyn, czasami to pokaż slajdów, przez parę min nie moge nic z tym zrobić ;d.

Wgl tamta wersja była jakaś lepsze, działała bez żadnych problemów, a najbardziej podobało mi się to że jak było wideo na stronie jakiejś to mogłem pobrać, pobrałem tak większość filmików z yt, a teraz szukam setów i znalazłem pare fajnych na yt, ale nie ma jak ściągnąć. I teraz pytanie do was? Co zrobić żeby pojawiał się napis "POBIERZ VIDEO Z TEJ STRONY" , żeby przeglądarka się nie zamykała i żeby się do chuja gg włączyło ;f.

Za pomoc like :)

Opublikowano

a kto powiedział ze ta crackowana musi działać jak należy , sam sobie zrypałeś, sam możesz i wywalić to co masz jak sprawia problemy

zmień wersje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Już usunąłem ten program, ale zostały 2 pliki których nie mogłem usunąć, po resecie na następny dzień już nie bylo tych plików, ale gg wciąż nie moge włączyć ;f (Pobrałem nowe i też nie moge ;d)

Opublikowano

Już usunąłem ten program, ale zostały 2 pliki których nie mogłem usunąć, po resecie na następny dzień już nie bylo tych plików, ale gg wciąż nie moge włączyć ;f (Pobrałem nowe i też nie moge ;d)

Z tym GG to chyba problem z czymś innym mi też nie działa gg , aqq też tylko nie wiem dlaczego nie mogę się do servera GG zalogować wcale

Opublikowano

Z tym GG to chyba problem z czymś innym mi też nie działa gg , aqq też tylko nie wiem dlaczego nie mogę się do servera GG zalogować wcale

Ale kumplom działa ;d, zalogowałem się przez stronę, jedynie tak będe mógł wchodzić na gg ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...