Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Fifa 13 Strzały

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , jak strzelic podkrecona pilke na dalszy slupek gdy jest sie na gorze lub dole bramki , bo zauwazylem ze ludzie gdy biegna z dolu lub gory strzelaja mi taka jakby podkrecona pilke na dalszy slupek , czy to jest podkrecona pilka i jak tak strzelic (co wcisnac)i czy jest mozliwe to zrobienie na asystach?

Opublikowano

Hm. Chodzi Ci o L1 + Kółko ? ( Na klasycznym ustawieniu pada - Na alternatywnym Kwadrat )

Wtedy zawodnik strzela technicznie i podkręca piłkę. A to na jaki słupek strzelasz zależy tylko od kierunku w którym biegniesz i gdzie się znajdujesz.

Da się to zrobić na asystach. Jak nie chodzi o to to pisz i wytłumacz to trochę lepiej.

Opublikowano

nie chodzi o to ze leci na wprost tylko tak pod ukosem np

jestem na na ukos od bramki czyli tak jakby na dol od niej ale nie tak ze jak z dosrodkowania tylko tak zeby strzelic gola , i mam tak strzelic zeby polecial na dalszy slupek i zeby byla podkrecona (chyba) ze ma lekko

skrecic

@edit

to chyba nie jest podkrecona ale skrecona czyli leci pod ukosem na dalszy slupek ;D

Opublikowano

No to właśnie o to mi chodzi. Kurde jakby Ci to powiedzieć ;D

Jak masz bramke, i strzelasz z kąta na dalszy słupek na asystach. To musisz tak jakby celować trochę obok bramki i asysta sama Ci nakieruje piłkę. Tylko musisz mieć trochę wolnej przestrzeni i nie przesadzić, ani nie dać za małej siły. Potrenuj na arenie, pokombinuj i Ci wyjdzie.

507c57b985418.png

. - to tor lotu piłki jak coś

Ty - Pozycja twojego zawodnika

Masz tu rysunek na szybko narysowałem. Pamiętaj żeby strzelać z R1 i nie przesadzić z siłą. Kieruj jeszcze minimalnie na lewo bo nie mialem jak przedstawic to lepiej na rysunku. I pamiętaj aby z prawej strony strzelać lewonożnym zadownikiem i z małego lekkiego rozpędu bo inaczej nie wyjdzie Ci taki strzał. Jak strzelisz za lekko i z zbyt bliska to może Ci strzelić po ziemi albo coś :D

Jak nie o to Ci chodzi to już nie wiem : )

Opublikowano

tak o to mi chodzi :D tylko ze blizej bramki i bardziej w prawo

@edit

a jeszcze mam taki problem bo wygasly mi kontrakty w FUT i sprzedalem zawodnikow , i teraz nie mam zawodnikow na lawce i co teraz?

bo nie moge zagrac meczyka

Opublikowano

Musisz kupić nowe kontrakty.

Polecam Ci kupować około północy ponieważ są wtedy po najtanszej mozliwej cenie 150.

Tak to możesz kupić po 250 tylko musisz szybko klikac i wgle bo ludzie to kupują 100 kontraktów/5 sekund

No i oczywiście złote konrakty kupuj.

Jak nie masz kasy na dużo kontraktow to mozesz kupic brazowa paczke za 500 i bedziesz mial kilku zawodnikow.

Ewentualnie kupic kase na allegro lub za PLN.

Ale jakbyś miał więcej pytań to utwórz nowy temat : ) Lub pisz na PW/GG Lub jakbyś chciał zagrac ze mna : >

Opublikowano

No to niestety jeśli nierozważnie postepowałeś, nie zostawiając sobie kasy to nie pozostaje Ci nic innego jak :

1. Prosić kogoś aby Ci dał 1k.

2. Kupić paczki za PLN (Jakieś 20zl cos konkretnego)

3. Kupić na allegro coinsy 20k = 20zł

4. Usunąc tą drużyne i zrobić nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...