Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać konta na stronę

MAFRIX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak dodać konta na stronę? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi mógł wszystko dokładnie opisać. Chodzi mi o system logowania+ rejestracji+ komentarzy + pisania pw czy coś takiego. Dowidziałem się że to w php i mysylq wszystko idzie. Moderatora proszę o poprawienie treści a nie zamykanie tematu :D

Opublikowano

Otóż do panelu logowania, rejestracji i tego co jeszcze tam napisałeś potrzebujesz skryptu w języku php.

Jeżeli jesteś ciemny w tych sprawach nie ma szans, abyś sam to napisał, a więc opisz komuś wszystko w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/544737-poszukujezleceniedam-zlecenie-szukam-programisty/

I za drobną zapłatą ktoś Ci to zrobi pięknie :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

up@ a może poszuka gotowca zamiast płacić?

poszukaj w google:

system logowania php

i wejdź na jedną z pierwszych stron! tam gdzieś powinien być system logowania + rejestracja i panel bo sprawdzałem!

sorry że tak ale administracja tu jest taka bezwzględna że kara nawet za linki do google!

Opublikowano

Dzięki RydeeR_PL, a znacie jakąś stronkę gdzie mógłbym się nauczyć php ? :D Najlepiej jakieś kursy wideo. Html i css się nauczyłem to może też się tego nauczę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...