Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Program do optymalizacji systemu

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Game Booster tylko przyspiesza gry (posiadam go) ale mi chodzi o takie jak advanced system care. I ten app booster to podobne jak game booster.

Opublikowano

Ja podobnie jak kolega wyżej polecam TuneUp Utilities 2012. Program w wersji Trial bodajże działa 30 dni - jak wypróbujesz to możesz kupić ;). Na różnych stronach możesz też z pewnością znaleźć NIELEGALNE klucze licencyjne (w żadnym stopniu tego nie popieram) i aktywować program... A z darmowych to do Windows7 polecam program o nazwie "Sunrise Seven"... Znajdziesz go wpisując tą frazę w google.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Dobre pobrałem tego TuneUp ale moje pytanie brzmi czy mogę zacząć optymalizować jeśli mam zainstalowany taki program co zmienia wygląd windowsa xp na win7? On tylko podmienia pliki systemowe na te z win 7 i xp wygląda jak 7. Czyli nic się nie rozpierniczy?

Hmm to jest też swoisty antywirus. Keya znalazłem na google. Teraz pozostaje te pytanie powyżej.

Edit

Można cls pytanie dam w innym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...