Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo raczej nie, zależy jak Ci sie nią gra. Jeśli wolisz na daleki dystans preferuję MP5, lecz jeśli chcesz większą siłę ognia na średni dystans to polecam MP7 lub PP-19 Bison :) Mam nadzieję, że pomogłem.

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

Głównie mam sytuacje twarzą w twarz i liczy się kto pierwszy kogo zabije :P Ogółem dobrze się gra tylko odrzut jest pionowy mocny ;/

Kup sobie mp5 z pakietem i będziesz pro a ta broń co masz to też zła nie jest.

To właśnie są dodatki z tego pakietu ale mp5 jest słaba i wolno się przeładowuje.
Opublikowano

MP5 jest najlepszą bronią dla inżyniera. Jeżeli uważasz że jest słaba to widocznie nie masz doświadczenia i patrzysz na staty broni na papierze

y526IOx.jpg

Opublikowano

MP5 jest słaba, sam podzielam tą tezę. Nie ma szans w starciu 1 vs 1. MP7 jest idealna na efekt zaskoczenia, a MP5 to tylko do gry na odległość ;D

Co do przeładowania to już lepsza jest nawet PP-2000 z dodatkami. Ona ładuje się 2 sekundy, MP5 5 sekund. Każda sekunda jest pełna napięcia i bardzo ważna.

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...