Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D.Gray-Man

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D.Gray-Man

4jykpc.jpg

Przedstawiam wam Anime wyprodukowane w 2006 roku, a w serii znajdują się 103 odcinki które możecie obejrzeć na

Anime Shinden.

D.Gray-Man to telewizyjna adaptacja komiksu opowiadającego o japońskich egzorcystach. Akcja serialu rozgrywa się w dziewiętnastym wieku. Całemu światu zagrażają tajemnicze potwory zwane akumami które powstają w wyniku zamknięcia w ciele potwora duszy zmarłego człowieka. Nie są one typowymi potworami wyobrażanymi sobie przez widzów anime. Są to bardzo brutalne kreatury używające broni typu minigun czy bazooka. Głownym bohaterem serialu jest Allen Walker - 15-letni chłopak którego pracą jest niszczenie akumów za pomocą przynoszenia ulgi duszom uwięzionym w ciałach potworów. Co zdziała Allen ? Co stanie się ze światem ?

Pozdrawiam,

Tsakui.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Serię oglądałem stosunkowo dawno, bo było to moje ~7 anime. Z początku fabuła wlecze się, jak wół. Zapewne wystarczy to do odstraszenia widza. Od jakoś 30+ odcinka jest już lepiej. Znajdziemy tu napewno kilka efektownych i ciekawych walk, wpadających w ucho openingów czy nawet podkręcających atmosferę soundtracków. Kreska jest..może nie boska, ale ujdzie. Sama fabuła jest dość interesująca. Zakończenie..zawodzi - doglądnijcie 103 odcinek do końca. Po takim czasie nadal odczuwam pewien szok, który spotkał mnie w tym anime, walnę to w spoilerze

Z długich na krótkie włosy. FUJ I OHYDA zajebać się można było przy monitorze patrząc na nią, modliłem się żeby było jej jak najmniej w kolejnych odcinkach

. Pozycja warta obejrzenia, polecam.

Opublikowano

Cóż walkie średnie,fabuła odcinki przewijałem gdyż byłem w okresie gdy łapałem się każdego anime i gdy się juz za jakieś wziąłem to musiałem koniecznie je obejrzeć...

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...