Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak przenieść element na stronie w inne miejsce

iwan93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Mam pewien problem. Chciałbym się dowiedzieć jak przenieść jakiś element strony w inne miejsce na tej stronie. Hmm no trochę ciężko mi to wytłumaczyć ale w załączniku mam przykład o co mi chodzi. Podobno można cos takiego zrobić na Google Chrome. Byłoby super jakby ktoś w miarę szybko i w najprostszy możliwy sposób objaśnił jak to zrobić krok po kroku.

Dziękuje i czekam na odp.

P.S. Potrzebne mi to jest na innej stronce, YT to tylko przykład obrazowy o co mi w ogóle chodzi smile.png

post-754491-0-30961200-1350312447_thumb.jpg

Opublikowano

Dałoby radę coś takiego napisać, ale niestety tego nie zapiszemy na hostingu, czy tam dedyku serwisu YouTube ponieważ prawie wszystkie strony i jej administratorzy nie dają każdej pierwszej osobie passów do dedyka, a ponadto sam pomyśl :D

Także niestety nie ma takiej możliwości.

Proszę nie uznać tego za spam, ale chciałem uświadomić autora dlaczego się nie da tego zrobić.

Tak więc nie da się zmienić kodu kogoś strony nie znając passów do hostinga/dedyka czy co oni ta mają :D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Czytajcie co on pisze -.-

P.S. Potrzebne mi to jest na innej stronce, YT to tylko przykład obrazowy o co mi w ogóle chodzi smile.png

Da się takie coś zrobić. w css prawdopodobnie

float:right/left;

a potem tylko <br /> żeby znieść na dół element :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Czytajcie co on pisze -.-

Da się takie coś zrobić. w css prawdopodobnie

float:right/left;

a potem tylko <br /> żeby znieść na dół element :)

Ale to na jego stronie, nie u kogoś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przecież on pewnie na swojej chce to zrobić, YT to przykład.

Nie pewnie tylko wyraźnie napisał, że na swojej stronie . Niektórzy tutaj chyba mają problemy z czytaniem, Nie tylko ty ofc.

///Dobrze, że Ty nie masz.

Tak da się przenieść bez większych problemów, ale jak widzę, sam sobie od początku nie pisałeś, tylko wziąłeś gotowca. Najlepiej z jakimś poradnikiem pisz od podstaw i będzie Ci łatwiej.

Opublikowano
P.S. Potrzebne mi to jest na innej stronce, YT to tylko przykład obrazowy o co mi w ogóle chodzi

Najlepiej jeśli on sam odpisze czy chce to na innej stronce czyli np. na facebooku czy na innej stronce czyli u siebie... -.- Z tego co on napisał to ja wnioskuje, że on chce mieć to na innej stronce czyli np. na facebooku.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...