Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BF BC2 - kupno gry

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio myśle nad kupnem tej gry ze względu na multiplayer oczywiście :) I jak wygląda sytuacja z ilościa graczy, są servery pełne ?? ogólnie warto jeszcze kupywać ? bo BF 3 mi nie ruszy ;/

Opublikowano

Jest jeszcze dużo graczy.Kupuj śmiało,ja sam niedawno kupiłem

Tylko na dodatku Vietnam nikt nie gra :(

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mam jeszcze dwa pytania co do gry

1.jaka jest ilość graczy na mapach max 32 czy więcej ?

2.Jakie detale wycisne z tego sprzętu

procek - AMD Phenom 9650 Quad-core Processor (4CPUs) - 2,3 Ghz

karta graf - Geforce 9600gt 512 mb

ram - 4gb

zasilacz - 550W

Średnie/wysokie da rade ?

Opublikowano

Osobiście? Nie polecam. Czemu? Bo to jest przestarzałe. Teraz kupując za 250zł masz bf3 i wszystkie dodatki w jednym. Sprobuj jakoś wykombinować lepsze dodatki do sprzetu, bo masz bf3+ 4 dodatki + (tak jakby) BF 2.

Ewentualnie namawiałbym Ciebie do Preordera Moha. Dostajesz moha, jakieśdodatki, steelboxa, dostęp do bety bf4 za rok.

Opublikowano

Zawsze grałem tylko w Call of Duty, ale postanowiłem kupić BF BC2 i jestem zadowolony (( chociaż już w to nie gram, bo mi się znudziło )). To nie jest tak, że serwery zawsze będę full, ale ludzi jest dużo.

Mam jeszcze dwa pytania co do gry

1.jaka jest ilość graczy na mapach max 32 czy więcej ?

2.Jakie detale wycisne z tego sprzętu

procek - AMD Phenom 9650 Quad-core Processor (4CPUs) - 2,3 Ghz

karta graf - Geforce 9600gt 512 mb

ram - 4gb

zasilacz - 550W

Średnie/wysokie da rade ?

1. Raz jest 32/32, a raz 16/32

2. Na średnich pójdzie spokojnie ;).

Opublikowano

Byłem dzisiaj w tesco zobaczyć gre, gra w wersji pudełkowej kosztuje 50 zł

I tu mam pytanie żebym jakiegoś shitu nie kupił czasem.

BF BC2 normalnie stał, oczywisćie gry są zabezpieczone przed kradzieża ale 1/4 tych gier w tym BF nie był zabezpieczony, czyli normalnie mógłbym nawet wziasc do kieszeni i wyjść....(zabezpieczony czyli wstawiony do takiego pudełka)

Na pudełku było napisane EA classic, pudełko jest zamknięte więc nie było nic kombinowane, wszystko gra z tym pudełkiem można kupywać ?

w tej częsci nie ma możliwości latania odrzutowcem ?

Opublikowano

BF BC2 normalnie stał, oczywisćie gry są zabezpieczone przed kradzieża ale 1/4 tych gier w tym BF nie był zabezpieczony, czyli normalnie mógłbym nawet wziasc do kieszeni i wyjść....(zabezpieczony czyli wstawiony do takiego pudełka)

Na pudełku było napisane EA classic, pudełko jest zamknięte więc nie było nic kombinowane, wszystko gra z tym pudełkiem można kupywać ?

Jak gra nie odfoliowana to możesz brać. Klucz jest w środku :> Ewentualnie kup na Originie :>

Choć 50zł to drogo :P Ja kupuję w takim lokalnym sklepie w mieście to EA Classic są 25-40zł :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

W tej części nie ma latania odrzułtowcem :) Ale polecam ci kupić BF2, tam jest w pizdu graczy i jest możliwość latania odżułtowcem :)

fs_pc.png

Opublikowano

A ja polecam bf bc2, gra jest super, nadal wiele osób w nią gra, ciekawa rozgrywka itp.

A gre kupisz za ~50zł.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja ci nie polecam kupować, sam niedawno kupiłem i żąłuję.

Gram tylko w bf3

Dlaczego? Ja np. gram w obie jednocześnie, czasami dosłownie w ten sam dzień, jedna po drugiej. Np. gramy z kolegami (to podstawa do długich godzin gry) w BF3 kilka mapek i któryś z nas stwierdza, że może wbijemy na BF BC2, no i wbijamy wszyscy i znowu godzinka czy dwie :D

Polecam obie części.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ja polecam BC2 i BF2.

BF3 to tylko słitaśna grafa i nic poza tym.

Za dużo chaosu jak dla mnie, a najgorsze jest to że system zniszczeć jest GORSZY niż w BC2.

Niestety ale w nim taktyka nie istnieje ( w BF3). Dlatego wolę BC2 w którym niby chaosu też trochę jest ale jednak stado wielbłądów latających w te i wewte nic nie zdziała. Najwięcej taktyki i współpracy natomiast masz w BF2 ( z battlefieldów) gdzie gra nadal w c*** ludzi.

Polecam ci więc te dwie: BC2 i BF2. Kupuj, zobaczysz że było warto. (odradzam ci dodatek Vietnam do bc2 bo jedyny pełny serwer to Podbój z 1000 ticketów i więcej nie ma)

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...