Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno GiftCoda

AqeSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Proszę was o pomoc! Zamierzam kupić GiftCoda tylko MOJANG na minecraft.net wywalilo PayPal i teraz nie wiem przez jaki serwis płacić! Proszę o pomoc! Dam like! ;)

mrwx29.png

Opublikowano

Ej mogę pomóc.

Jak chcesz dla siebie to kup bezpośrednio konto premium czyli to obok opcji z gift codem.

Tam jest paypal.

Jak dla kogoś to kupuj śmiało aczkolwiek nie jestem obeznany w twojej opcji.

Opublikowano

Ale raczej nie chcę!! A to może być???

Ja chyba wolę GiftCoda! Tylko nie wiem czy ta forma płatności, która jest w spoilerze to dobra jest??

iohtlu.png

mrwx29.png

Opublikowano

Ta opcja to powiem ci kupywałem 6 gift od nich firmy

zawsze do chu** za mało kasy choć mam tam 120 euro!to miałem 20 euro doładowałem o 50 to zabrało mi 70 euro.

dla mnie to sa poprostu oszusci najlepiej przelewem albo paypal bo tamte sa nie zaufane! poczytaj umowe moneybookers np oni maja ze biora 26% brutto czyli 25% twojej ceny 25 euro ale za to jest tam napisane

sam odpowiadasz co kupujesz jeżeli translakcja sie nie uda nie ponosimy praw robisz to na własna odpowiedzialność

Przelew nie trudny idz wypełnij druczek na 80zł i już a dostaniesz konto w 24h ja dostałem np z niemczech po 2 godzinach!

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Masz konto w każdym banku, że tak wypytujesz? Zrób tak jak Ci radza, kup konto premium zamiast kodu i zaplac przez paypal, bedziesz mial spokoj i nie spamuj, bo juz polecial jeden raport.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Polecam Kontazgier.pl Kupiłem mc 1,5 lat temu temu za 40 zl Teraz jest za 100 zl

No właśnie teraz jest za 100...nie polecam kupować z kontazgier ponieważ wiele użytkowników straciło Premium...jak najbardziej polecam ci TYLKO minecraft.net,na Allegro nie kupuj są to zapewne fałszywki.A co do płatności to oprócz PayPala jest jeszcze Visa i MasterCard...jeśli jesteś nie pełnoletni to poproś rodziców o kupno premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...