Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrać?

RAZORxVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Planuję postawić serwer - wojny gildii. Interesuje mnie jakieś 100-150 slotów. Jaki hosting polecacie? Tylko nie za drogo... Tzn max 200 zl. Moze byc taniej.

Opublikowano

Możę jak ci pasuje

NIE KUPUJ BRON BOŻE! dedykow tylko minecraft

kup vpsa za 200zł na rok! a dostaniesz maszyne ze bedziesz hostować strone forum i jeszcze starczy ci na 3 serwery 200slot kup sobie vps ja posiadam serwery vps tibi minecrafta forum strone MTA SAMP i jeszcze mam 16TB pamieci i 20gb ramu wolnego

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Możę jak ci pasuje

kup vpsa za 200zł na rok! a dostaniesz maszyne ze bedziesz hostować strone forum i jeszcze starczy ci na 3 serwery 200slot kup sobie vps ja posiadam serwery vps tibi minecrafta forum strone MTA SAMP i jeszcze mam 16TB pamieci i 20gb ramu wolnego

Ciekawe gdzie taki vps za 200 zł na rok znajdziesz . Autor tego postu chyba przesadził

Ja Ci polecam yCraft.pl , mają średnia cenę ale za to bezawaryjne maszyny.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Jedynym godnym polecenia hostingiem jest craftserve.pl lecz troszkę drogi. Pod względem ceny, gorzej z jakością jest fiberhost.pl ale polecam cs

Opublikowano

Możę jak ci pasuje

Ciekawe skąd masz VPS na rok za 200 zł z 20GB ramu ... ( tzn. więcej niż 20 GB ramu bo już "niby" wykorzystuje ram na serwery ).

Kocham mame

Opublikowano

Co wy tu wypisujecie... 0.o Poducz się linuxa w wersji tekstowej i weź jakiegoś kimsufiaka na start. W zależności od budżetu polecam 16 lub 24 GB. www.kimsufi.pl

Opublikowano

hosting.pixelteam.netl polecam ci sam tam zrobię serwer i możesz kupić serwer za 11zł (256mb ram) i dasz tam nawet 256 slotów za free więc kup sobię Obsydian za 96zł na miech i dasz sobie 100 slotów i kupisz 2 serwery :)

Opublikowano

jak chcesz to za 50 zł dam serwer minecraft na vps 4 gb ramu lub sam se zrobisz możesz też za 140zł serwer 4 gb ramu pisz do mnie to ci all powiem tylko że przez paypala się płaci możesz sam kupić vps ja ci mogę ewentualnie pomoc za 140 zł masz dedyka dobry :D bez lagów+satysfakcja że sam zrobiłeś serwer minecraft możesz forum zainstalować :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

http://mcservere.eu/shop 160s 240zl 8gb ram, 80s 120zl 4gb ram

boze jak widze taka glupote to nie wiem skad ty sie urwales ty chyba nawet nie wiesz co to serwer minecraft '160s za 140zl i to ma 8gb ramu' 8gb ramu nie pociagnie ci tyle slotow bo pewnie na jakims zjeb.anu. hostingu co ciagna kase bo vps za 240 zl to przesada za 8gb vps to max 120zl a za ta cene 240zl to mozesz kupic DEDYKA 24gb na kimsufi i polecam ci tylko kimsufi nic wiecej tu masz za 150zl 16gb ramu http://www.kimsufi.pl/dlabiznesu.xml i hosting jest pierwsza klasa max godzina i masz maszyne cala do swojej dyspozycji i pociagnie ci wtedy 200slotow. A co do cb Gasraaa to pomysl przed pisaniem glopot bo tylko ludzi w blad wprowadzasz...

regular-banner-63404-4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...