Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Darkorbit czy uw

samios2

UW czy DO  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze , gdzie grac i gdzie lepiej sie boci

• Uridumwars -> UW
    • Darkorbit -> DO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy czy wolisz stare czasy bez LF4 , APISA , ZEUSA , nowych statków itd. czy te nowe .

Jak masz zaczynać od początku to polecam UW :)

Opublikowano

Czy ci się nudzi?

Nie poprostu pytam sie ludzi czy odpuscic sobie juz z darkorbit czy dalej grac.. , ale po juz 1 uzytkowniku "Marcin" .. wiem ze lepiej grac w UW

I za odp like ;)

Opublikowano

To zależy czy wolisz stare czasy bez LF4 , APISA , ZEUSA , nowych statków itd. czy te nowe .

Jak masz zaczynać od początku to polecam UW :)

to nie są stare czasu...

twoja wypowiedź powinna być: wolisz łatwe czasy czy te trudniejsze

STARE CZASY są wtedy gdy nie był SKYLABU, PP i WRÓT! każdy tak marudzi i chce stare DO, a nikt by sobie bez tych 3 rzeczy nie poradził! Gdyby tych 3 rzeczy nie było w UW to prawie nikt by tam nie grał...

polecam ci DO

Opublikowano

Na uw lepiej się gra, bo jest mniej pierdołów, typu extrasy, nie ma lf4, apisów itp, gra jest ułatwiona. Ale jak lubisz akcję ->DO

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moim zdaniem takie tematy są bez sensu... Oczywiście bez urazy ale niedługo będą ankiety typu "Zjeść obiad czy czekać na kolację?"

Zobacz jak gra się na uw i zdecyduj co wolisz.

@UP

DarkOrbit jest do dupy bo trzeba konto robić. "Tyle ode mnie."

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

UW jest do dupy bo trzeba mieć facebooka. A nie będę robił konta na FB dla gry. Tyle ode mnie.

Ale mozez sobie konto zrobic z nazwą byle jakaś i nazwiskiem aby było tylko do gry takie trunde?...

A tak ogolnie to bym wolał stare czasy --> UW ,

Bo na DO ci co nie pakują kasy w DO to nie mają szans chyba ze bot ale to ze za duzo nie pomoze

głosuje na UW pomimo masy bugów i błędów to i tak lepsze od złodziejskiego flagowego produkty firmy BP o nazwie DArk orbit

Bugi i błedy ? hmmm , a mogł bym wiedziec jakie :)

A tak to dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na UW bo chociaż FBot darmowy ;D Ale na serio to na DO prawie każdy na bocie lub innych hackach lata. Na UW przynajmniej bot za darmo, i mnie nowości... Moim zdaniem UW jest lepsze gdyż nie ma tam nie wiadomo ile wrót, jest tylko lf3, żadnych apisów, zeusów, skrzyń pirackich, a także 1 server na cały świat, botów może i więcej, ale jest też dużo urozmaiceń...

Opublikowano

Ja gram na UW bo chociaż FBot darmowy ;D Ale na serio to na DO prawie każdy na bocie lub innych hackach lata. Na UW przynajmniej bot za darmo, i mnie nowości... Moim zdaniem UW jest lepsze gdyż nie ma tam nie wiadomo ile wrót, jest tylko lf3, żadnych apisów, zeusów, skrzyń pirackich, a także 1 server na cały świat, botów może i więcej, ale jest też dużo urozmaiceń...

jakbyś troche pomyślał byś miał PBDO bota do DO za darmo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...