Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ekran startowy w moim komputerze.

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam win7 i od kilku dni nieregularnie komputer zatrzymuje uruchamianie przed niebieskim ekranem startowym z napisem "Zapraszamy!"

widać czarny ekran i strzałkę myszki, na próbę zostawiłem z wiarą że się włączy, ale minęła godzina i nic.

Raczej komputer się nie zacina, gdyż myszką da się ruszać.

Formata narazie nie jestem w stanie zrobić gdyż nie działa mi stacja dysków i nie mogę odczytać płyty CD-ROM...

Jest jakiś sposób, alby usterka przestała się pojawiać?

Mam kompa od 2009 r. ani razu nie formatowałem i szczerze mówiąc nie czyściłem go w środku, czy może kurz zalegający w "skrzynce" ma na to wpływ?

Opublikowano

to jak piszesz na mpc? o.O

może za dużo procesów na początek i muli strasznie

wejdz na kompa jakos , wyczysc go ze zbednych programow , te co odrazu sie wlaczaja z kompem

­

Opublikowano

omfg, też tak miałem, wystarczy włączyć tryb awaryjny a potem normalnie i wszystko bd hulać : )

Opublikowano

Zresetuj kompa i jak Ci się włącza to przytrzymaj F8 przed pojawieniem się loga windows, potem się normalnie poruszasz strzałkami po tym menu co Ci wyskoczy i wybierasz tam tryb awaryjny .

Opublikowano

Uruchom - "msconfig" - Uruchamianie - Odznacz zbędny syf :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...