Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nowy sposób zarabiania na Metin2 PL.

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich widocznie zainteresowanych tym tematem bądź chcącym po prostu nabić posta :)

W tym poradniku napiszę Wam w jaki sposób ja zarabiam na Metin2 PL.

Poradnik może nie będzie jakoś pięknie opracowany, doszlifowany etc. bo nie o wygląd tu chodzi lecz o zawartość.

No dobra, zaczynamy:

Krok 1.

Ściągamy kamermoda z

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

lub klik.

Skanu nie daję ponieważ jest to oficjalna strona kamera.

Krok 2.

Zakładamy konto oraz postać wojownika body (najlepiej).

Krok 3.

Wbijamy mu 18 lvl i idziemy na Besty które znajdują się na mapce poniżej i dropimy FMSy.

TAK WIEM, ŻE WYSTĘPUJĄ TAKŻE W M2. FMS dropi także z klik!

mapa_smocza_dolina.jpg

Czerwony - Best. Specjalista

Niebieski - Best. Łucznik

Żółty - Best. Maniak

Krok 4.

Gdy już dropniemy kilka FMSów idziemy do kowala i ulepszamy, jeśli wejdzie na +6 zostawiamy!

Robimy bota na kamermodzie, wbijamy mu 30lvl i dzięki skrzyniom ucznia mamy: 3dodania/zmianki i 5 bodzi

Ulepszamy bodziami aż wejdzie na +9, jeśli bodzi nie starczy robimy drugiego bota.

Krok 5.

Okej, mamy FMS+9, co teraz?

Mamy xx zmianek, czyli mieszamy bony aż wejdą śr 30+

Takiego FMSa sprzedajemy dzięki czemu mamy kaskę zostawiamy sobie jeśli ma się gorszy czy coś.

Wierzcie mi, że wbrew pozorom ten sposób jest bardzo szybki, ponieważ wbicie botem 30lvl to kwestia 3-5godzin na waithacku + mobberhacku a taki FMS jest sporo warty.

Tradycyjnie proszę o zdjęcie kilku % :rolleyes:

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@Up nawet godzinę albo dłużej to zależy, jak się nie chce albo prościej kupić na rynku +0 za 5kk.

A nie długo te wszystkie bronie na 30 lvl szczególnie fms będą gówno warte, już są mniejsze ceny.

Opublikowano

#IZZER

Zmianki ze skrzynek na 20lvl, a ze skrzynek na 30lvl dropi 5 bodzi.

#IkerCasillas

Zależy od szczęścia, ja np. raz dropiłem 3h i nic, a drugi raz 2 besty z rzędu i 2 fmsy :)

A co do lajka to leci.......... leci......... i nie doleciał :<

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

hehe ładny poradnik ale znałem ten sposób a wsyztkie skrzynie macie opisane na wiki

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Temat już był, po co kolejny kolejny... 5 lat metin ma i żeby tego nie znać... Nowy gracz powinien zacząć od szukajki i tyle imo...

Można też bonować tarcze na np sokola lwie, 5katne na nno/int i kasa leci, za 12int masz 50kk więc xD (znaczy widziałem na sklepie i zeszła ;) )

Dzięki

Opublikowano

co ile sie respia ? :)

Kilka/kilkanaście minut.

Temat już był, po co kolejny kolejny... 5 lat metin ma i żeby tego nie znać... Nowy gracz powinien zacząć od szukajki i tyle imo...

Można też bonować tarcze na np sokola lwie, 5katne na nno/int i kasa leci, za 12int masz 50kk więc xD (znaczy widziałem na sklepie i zeszła ;) )

Dzięki

Ymm... nie widziałem takiego tematu. Poza tym zobacz na datę napisania go. Co do tarcz, to te dodania/zmianki działają tylko na broń i zbroję do 40 lvla także jedynie opyla się mixować broń na 30 lub wbijać 12 inty w dzwonek/wachlarz. :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jej, przepraszam... Nie zwróciłem uwagi na datę, bo ma jedną strone, myślałem że gdzieś dzisiaj czy wczoraj napisany :> Za to przepraszam, ale są takie poradniki, nie raz widzialem na besta lucznika geenrala żołnierza, dropienie białka itd. Po prostu to gdzieśjest, jak nie tu, to na boardzie.

Serio? dodanie zmianki..? Nie używałem, to nie wiem... Ale dzięki za info.

Sorry xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...