Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Darmowe NX

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierasz kraj, później wchodzi w opcje"Darmowe" i masz tam napisane co trzeba zrobić i masz nx ja osobiście odstalem tylko 580 nx to jest tylko przydatne jak ci brakuje np do perma kilka nx bo nic fajnego za to nie kupisz i chyba że czarny klucz bo tera wyprzedaz jest po 500 nx

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@Piecu

ja robię te reklamy i nic nie mam :( .

To wystarczy kliknąć na reklamę i już ?

Bo wziołem jedną reklamę wypełniłem i wyskoczyło mi ,że brak ankiet i nic nie mam .

Klikałem na inne reklamy i nic nie dało :(.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Chodzi o takie, gdzie musisz podać numer telefonu i oni przysyłają ci na niego jakiś kod który musisz później wpisać na stronie :) A na innej karcie SIM dlatego, że potem mogą ci przysyłać płatne SMSy (za każdy SMS które będą ci codziennie przysyłać z twojego konta zostanie potrącona pewna suma pieniędzy, z reguły 2,46) (mi tak przysyłali przez 3 miesiące...) a w większości reklam tak jest i nie możesz ich podać do sądu za kradzież, bo takie coś jest zwykle napisane w regulaminie subskrypcji tylko że człowiek na to po prostu nie patrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...