Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Visual Basic 3 w 21 dni.

Ignac110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio w domu odkopałem książkę VB 3 w 21 dni. Miał ktoś kiedyś styczność z takową?

Jakie macie opinie na jej temat i jak zawartość książki ma się do rzeczywistości (VB 3 do aktualnych wersji VB) ?

Opublikowano

Rocznik książki 93-94. Więc nie polecam jej, na moje oko zawiera stare komendy i polecenia które mogą już być już być nie używane teraz. Chyba że, byś miał pod ręką książkę do VB6 ponieważ jest bardzo stabilny.

Opublikowano

A tam symfonia xD. Zostań przy Językach .NET Framework, polecam. Są proste i łatwe w czytaniu. Ja polecam Visual Basic, sam w nim troszkę siedzę a po paru dniach przyznam się że, umiałem zrobić jakiegoś "fake hacka" który robił niemiłe rzeczy xD. Ale to dawno temu.

Opublikowano

Przed wprowadzeniem vb 5 jeżeli nie znałeś C++ lub C byłeś skazany na standardowe kontrolki których nie było dużo, i raczej nie zadowalały, jedna z pierwszych kontrolek były do baz danych, mogłeś kupić albo nauczyć się C++,C :P

..x..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...