Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Wygrania kod bonusowy! (Wymagania: Humor!)

Bum_Cyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Do Wygrania kod bonusowy!

-500złota

-3 dni premium

-25.000 Kredytów!

Nie wolno kopiować i umieszczać gdziekolwiek tego zdjęcia!

photo-753888.jpg?_r=1350220993

-Co Ci ten obrazek przypomina?

-Co widzisz na tym obrazku?

-Dobierz odpowiednio śmieszną muzykę dla tego obrazka!

Przykład:

-Obrazek przypomina mi (Tutaj wstawiamy odpowiedź)

-(Tutaj wstawiamy odpowiedź)

-Muzyka pasująca do tego obrazka to: np. Wybieramy jakiś śmieszny utwór!

Odpowiedź która będzie najśmieszniejsza otrzyma kod bonusowy!

Zwycięzca będzie ukazany 15.10.2012r. O Godz: 15:00! Zapraszam do wzięcia udziału w zabawie!!!

Opublikowano

No spróbować nie zaszkodzi..

-Obrazek przypomina mi o istotach, które kształtowały naszą piękną planetę całe wieki temu, chujozaurach. Były one tak przebiegłe i inteligentne, że wy*uchali wszystkich teraźniejszych naukowców i.. Po prostu wyginęły. Dziś krążą plotki, że inteligenci im nie starczyli - teraz powracają i szukają kolejnych osób do zrobienia ich w.. Bambus.

-Na obrazku widzę chujozaura zakradającego się do kolejnej osoby, która zostanie wy*uchana która padnie ofiarą tych przebiegłych stworzeń.

-http://www.youtube.com/watch?v=8uGUyefu3YE

Nowicjusz
Opublikowano

No spróbować nie zaszkodzi..

-Obrazek przypomina mi o istotach, które kształtowały naszą piękną planetę całe wieki temu, chujozaurach. Były one tak przebiegłe i inteligentne, że wy*uchali wszystkich teraźniejszych naukowców i.. Po prostu wyginęły. Dziś krążą plotki, że inteligenci im nie starczyli - teraz powracają i szukają kolejnych osób do zrobienia ich w.. Bambus.

-Na obrazku widzę chujozaura zakradającego się do kolejnej osoby, która zostanie wy*uchana która padnie ofiarą tych przebiegłych stworzeń.

-http://www.youtube.c...h?v=8uGUyefu3YE

Spamował w minecrafcie, spamuje i tutaj :)

Wkręca was a wy się wciągacie.

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg

Opublikowano

-Na obrazku widzę dzieci bila "GEJtsa" , czyli przebiegłe chytre i bogate , przypominają mi jaszczurkę którą zabiłem 15 sek temu bo weszła pod koło .Wyglądają jakby zajadły kilogram miodu .

-Napalone potwory , po wypiciu cysterny miodu .

-http://www.youtube.com/watch?v=bL6t6K8UzFs

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Gdyby ten obrazek działał,na pewno by coś przypominał ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Dokładnie !

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

-Obrazek przypomina mi kwadrat z kartką , który oznacza to, że zdjęcia nie ma (ach, to bardzo głębokie i do(w)cipne)

-Kwadrat z kartką a na niej kwadrat, koło i trójkąt

-

ja tam tylko to widzę :)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...