Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elo

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silver border on the game loading screen

Silver summoner icon for each queue in which you are Silver tier

Niestety, trzeba złoty by coś fajnego dostać, dostają skina za golda.

Opublikowano

Tak wbijesz 20 elo przy twojej ilości gier to 1 wygrany mecz ale mnie tylko martwi to że za złoto jest coś fajnego . A za platynę i diament nic niema :( .

Jak to nic? Ty w ogólę czytałeś info na stronie lol'a? Może i jest tylko ta kiepska skórka do janny, ale ofc. przyda się komuś banner, czy tam ramka platynowa / diamentowa. Pokazuje to, jaki jesteś w grze, czyli dbr.

Haha ja się dziwię jak ludzi mogą mieć bronza, skoro rank startuje od srebra :D

Bardzo łatwo, polaczki / russ team.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale sam ranking startuje od srebra :D 1200 elo na start masz, a to jest srebro :P

Cóż przeniosłem się na easta i wcale nie narzekam, mimo, że Polaków i Ruskich tutaj nie brakuje, ale jakoś wszyscy speak po angielsku i nikt nie narzeka, to że czasem zdarzy się gorsza gra to chyba normalne, mi też się często zdarzają.

Gold Member

nvm

Opublikowano

@vanosh ja wiedziałem że są takie słabe rzeczy tylko ta skórka do janny jest coś warta ale ja liczyłem na coś dobrego :) .

@up takich da się wyciągnąć bierzesz na mida coś co samo wygra tf . ( Swain np i idziesz jesteś więcej na innych liniach niż na swojej ) .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

to graj z duo polaczkami ktorzy zaczynaja plakac ze niemaja fragow i zaczynaja feedowac i ida afk:>

to roamuj, pomagaj im... Ile razy miałem sytuację, że nie dawałem rady na bocie jako adc, wpadł na roam mid, potem gang junglera i sytuacja się całkowicie odrwacała... Takie mentalne trashe jak ty nie zasługują widocznie na wyższe elo. Wszystko wina polaczków i rusków, gg -,-

Gold Member

nvm

Opublikowano

@co do rankedow z polaczkami

To ze na linii macie 2/0/0 albo 3/1/0 nie znaczy ze carrujecie a team jest slaby...

@topic

grunt zebys wbil te 1150, jesli dalej nie bedzie ci pokazywalo wystarczy ze dograsz do 10 rankedow ale elo 1150 juz bedzie zapisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...