Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pakiet dla Szturmowca

DomiksPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jest to mój pierwszy temat z zarazem post.

Dzisiaj grając z ludźmi którzy coś "ogarniają" poruszyłem temat jaką broń kupić. I wyszło na to, że najbardziej by mi się opłacało kupić zestaw z M4 (ze względu na dodatki) i później (ja tak chcę) M1911 Elite/Deagle 50 oraz FAMAS'a lub inny karabin dla dodatków z M4. I teraz pytanie czy to dobry pomysł, czy może polecacie jakieś inne zestawy? Mój budżet to 9600Fundsów. Aha i jeszcze pytanie mam 13lvl i jak kupię ten zestaw z M4 to będę mógł tej broni normalnie używać?

Opublikowano

Polecam ci zestaw CINNEKSTAS (czy jakoś tak :>), posiada dobry pistolet, dobrą broń i dodatki, ale kupisz wedle zestaw wedle własnego uznania.

A poza tym kupując zestaw to tak jakbyś odblokował broń więc możesz ją używać.

P.S. Wg. mnie od famaus lepszy jest AEK, gdyż famaus ma spory odrzut w bok

y526IOx.jpg

Opublikowano

Tak będziesz mógł normalnieużywć. Sam mam zestaw z m4 i jest bardzo dobry. Nie opyla ci się kupować m1911 lub deagle 50, rex jest wystarczający ;)

21.jpg

Opublikowano

@ 2x up

jezeli kupisz odpowiednie dodatki do famasa to jedziesz aeka jak chcesz ; )

@top

Jak budzet na to ci pozwoli, kup famasa i pakiet z M4. Dodatki do famasa wlozysz. Dobry pistolecik do tego jest..

Opublikowano

To się jeszcze zastanowię. M1911 Elite chcę kupić bo mam sentyment do tej broni (BFBC2, BF3) a Deagle (wiadomo CoD4, MW2, MW3). Aek'a właśnie teraz używam i wydaje mi się jak na razie najlepszy. No to dobra podawajcie jeszcze swoje propozycje (do 9600F) :)

@ 2x up

jezeli kupisz odpowiednie dodatki do famasa to jedziesz aeka jak chcesz ; )

@top

Jak budzet na to ci pozwoli, kup famasa i pakiet z M4. Dodatki do famasa wlozysz. Dobry pistolecik do tego jest..

Tylko czy te dodatki z M4 będą akurat dobre pod FAMAS'a. Bo z tego co mi się wydaje to jest najlepszy zestaw (jeśli chodzi o dodatki) ;)

Opublikowano

Ja bym ci radził kupić zestaw z aekiem bo o najlepsza broń dla szturmowca a do tego dostajesz najlepszy pistolet i dodatki. M4 w porównaniu z aekiem to dziadostwo. Gdybym niemiał jeszcze zestawu to bym go kupił bo mój wygląda identycznie.

Opublikowano

2x UP

Dodatki z tamtego zestawu sa bardzo dobre do famasa, sam mam famka i uzywam tych dodatkow i jestem w 100% zadowolony. Z odrobiną skilla z famasem bez dodatkow, pojedziesz nawet goscia z MP5 z full dodatkami.

Opublikowano

Zestaw Karkand i kosisz :)) AEK jest wg mnie najlepszą bronią dla szturmowca, m4a1 też nienajgorsza :P Zależy kto czym umie grać. M1911 Elite jest drogie, zwykłe M1911 jest prawie równie dobre, a i o wiele tańsze ;> Mam nadzieję że pomogłem :)

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

UP

IS nie jest aż taki straszny. Zobacz takiego Metina albo Crossfire. Tam żeby kiwnąć palcem trzeba w ciul wywalić.

Nick: headshotman1997

Snajper :P

Zapraszajcie do znajomych ludziska! :D

Opublikowano

Kup ten zestaw z aekiem bo ten z m4 to dziadostwo, dodatki ok ale m4 jest dobre na średni dystans a aekiem zdejmujesz snajperów i możesz walić full auto.

Opublikowano

No to zdecydowałem. Kupuję zestaw z M4 (M4 z dodatkami będzie lepsze od "nagiego" Aek'a?) a później FAMAS'a, ewentualnie jakiś inny karabin. To teraz drugie pytanie który karabin będzie dobry z tymi dodatkami oprócz FAMAS'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...