Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany komp

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze jak daję głośność główną i klikam minimalizuj to komputer się wiesza i ani w prawo ani w lewo. Po drugie mój ojciec skarży się że mu internet wolniej chodzi (ie8 wiem najgorsza przeglądarka ale zaczęła mu chodzić jeszcze wolniej) i np musi klikać 2 razy wstecz żeby wrócić a przedtem trza było jeden raz. Takie coś zaczęło się dziać po instalacji AVG Antivirus. Odinstalowałem to samo i teraz mam Comodo i to samo. Ogólnie ja mam wszystko ok poza tym że to się zawiesza po minimalizacji. Na profilu mojego taty są te wszystkie bugi.

Podsumowując na każdym profilu jest ten bug z minimalizacją a na profilu mojego ojca jest reszta tego co opisałem. Pomóżcie a zostaniecie nagrodzeni lajkami i może nawet 5 na profilu.

Opublikowano

Bez przesady.

P.S

Powtarzam tylko profil ojca zbugowany a na reszcie ta minimalizacja. I dodam że wczytanie rejestru sprzed miesiąca nic nie dało.

Opublikowano

No tak dysk pęka w szwach a ojciec i tak teraz musi zgrać swe rzeczy więc dobrze się składa. Ale proponujcie dalej.

Edit

A czy może być to wina advanced system care?

Opublikowano

jeśli problem z api windows zwłaszcza interfejsu graficznego systemu to głownie siadający sprzęt w pierwszej kolejności pamięć i karta graficzna

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

programy takie sa sprawdzone watpie by to tego byla wina. polecam zgrac wazne pliki, pozniej formata i od nowa. to jest dobra rzecz bo "odswieza" system

Opublikowano

Cóż laptop ma 2-3 lata więc nie wydaje mi się żeby wszystko siadało. Ja tam właściwie nie mam nic do zgrania ale ojciec firmę ma więc tego ma tone. No cóż poszukam coś na googlach i formata strzelę bo komp nie był ani razu formatowany i pęka w szwach.

Opublikowano

Zmień po prostu czy zreinstaluj system na windows xp professional. Wgraj to co potrzebne i google chrome ;D Nie zamulaj go takimi programami jak asc czy ut.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...