Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2Serwery][20Slot]DirtCraft[FreeBuild][Survival]

ZwIIaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAJCIE

Serwer 1|DirtCraft-FreeBuild

1349785282-U673085.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s4.fiberhost.pl:24000

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie-Poza miastem TAK

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

1337425569-U363900.png

Na serwerze po wpisaniu /plugins /pl

1337425578-U363900.png

zwiad123,cz4rt3k

1337425590-U363900.png

Zapraszamy na nasz serwer jest to typ mieszany freebuild i roleplay

Co tam znajde?!

Automatyczny Las

Sklep

Magiczna Kopalnia

Działki

Ładne Miasto!

Tanie rangi!

SS Serwera

Automatyczny Las

laspng_xrwqhhw.png

Sklep

Podam jutro

Magiczna Kopalnia

koppng_xrwqpaa.png

Miasto

1.jpg

Survival Games Czynne podczas event!

Serwer 2|DirtCraft-Survival

1349785282-U673085.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s3.fiberhost.pl:24000

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: TAK

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

1337425569-U363900.png

Na serwerze po wpisaniu /plugins /pl

1337425578-U363900.png

TheBusterPL

1337425590-U363900.png

Zapraszamy na serwer! jedyny taki survival!! i oczywiście serwer s2! DirtCraft

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Zapraszamy na serwery Serwer 1 FreeBuild ma przerwe techniczna!

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Sewery działaja! zaprasszam!!

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Witam. Mam problem. Zostałem zbanowany na serwerze FreeBuild. Mój nick to Troeskit. Po zbanowaniu dostałem następującą wiadomość: Zostałeś zbanowany przez zwiad123 BAN IP BEZ ODWOLANIA POWÓD:XRAY. Nie wiem czy dokładnie napisałem tak, jak było, ale to raczej nie ma znaczenia. O to w tym wszystkim chodzi, że nie mam x-raya. Może chodzi o mój ekwipunek? Diamentowy set dostałem od gracza o nicku Mateo coś tam, dokładnie nie pamiętam. Emerald, redstone, lapis lazuli, iron i cobblestone miałem z magicznej kopalni. Proszę o odbanowanie mnie, ponieważ server mi się bardzo podoba i jest genialny. Mam nadzieję, że osoba, która mnie zbanowała przeczyta to i mnie odbanuje. Jeżeli nie zostanę odbanowany, to już raczej na tak dobrze zrobionym serwerze nie zagram, ponieważ na tym forum są same Survivale, a jeżeli są FreeBuild, to jest ich mało i są z reguły słabe. Ten jest właśnie bardzo dobrze zrobiony. Pozdrawiam, Troeskit.

Opublikowano

Banda dzieciakow chodzacych po innych serwerach i zachecajacych do grania na nich badziewskich serwerach :) Niepolecam raz serwera a drugi, z powodu adminow dzieciakow

imetin_logo.png

Opublikowano

Banda dzieciakow chodzacych po innych serwerach i zachecajacych do grania na nich badziewskich serwerach :) Niepolecam raz serwera a drugi, z powodu adminow dzieciakow

1.Pierwsze to jest polszczyzna i ortografia

2.Drugie to nic takigo nie robilismy a ty sam wszedles i dostales bana za hacki i rekalem.

3.Sam jestes dzieckiem jak chcesz moze skype.

Witam. Mam problem. Zostałem zbanowany na serwerze FreeBuild. Mój nick to Troeskit. Po zbanowaniu dostałem następującą wiadomość: Zostałeś zbanowany przez zwiad123 BAN IP BEZ ODWOLANIA POWÓD:XRAY. Nie wiem czy dokładnie napisałem tak, jak było, ale to raczej nie ma znaczenia. O to w tym wszystkim chodzi, że nie mam x-raya. Może chodzi o mój ekwipunek? Diamentowy set dostałem od gracza o nicku Mateo coś tam, dokładnie nie pamiętam. Emerald, redstone, lapis lazuli, iron i cobblestone miałem z magicznej kopalni. Proszę o odbanowanie mnie, ponieważ server mi się bardzo podoba i jest genialny. Mam nadzieję, że osoba, która mnie zbanowała przeczyta to i mnie odbanuje. Jeżeli nie zostanę odbanowany, to już raczej na tak dobrze zrobionym serwerze nie zagram, ponieważ na tym forum są same Survivale, a jeżeli są FreeBuild, to jest ich mało i są z reguły słabe. Ten jest właśnie bardzo dobrze zrobiony. Pozdrawiam, Troeskit.

Dobrze powiem zwiadowi i Cie odbanuje...

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Kolego, gdzie tu widzisz bledy ortograficzne? To, ze nie stawiam polskich znakow to inna sprawa, poniewaz pisze z telefonu :) Bede na komputerze to wstawie Ci tutaj logi jak wraz z kolezka wszedles na serwer i go reklamowales. Co do skype? Moze nie skype, ale ts3 bardzo chetnie. NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLEDU NA REKLAMUJAYCH ADMINOW PO INNYCH SERWERACH .

imetin_logo.png

Opublikowano

Serwer do bani... nic ciekawego nie wnosi. Kolejna kopia kopii. Nie opłaca się grać a ponadto wchodzą na inne serwery i spamią tym swoim marnym ip...

Opublikowano

Serwer do bani... nic ciekawego nie wnosi. Kolejna kopia kopii. Nie opłaca się grać a ponadto wchodzą na inne serwery i spamią tym swoim marnym ip...

Jak spamujemy serwerami jak to ten sam serwer powiedzialem tylko zeby wszedl na chwile bo go musze unbanowac nie moja wina ze grasz na survivalu ale survival to jest ten sam serwer...

A kopia to nie kopia pluginy byly robione przez nasz jak zrobisz zadzwon na skype.

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Pluginy - PRAWA AUTORSKIE? Żartujesz... napisałeś je? Lub coś w tym stylu, raczej wątpie. Serwer taki sam jak wiele innych nic ciekawego.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Pluginy - PRAWA AUTORSKIE? Żartujesz... napisałeś je? Lub coś w tym stylu, raczej wątpie. Serwer taki sam jak wiele innych nic ciekawego.

Około 80% jest moich ;) plugins

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Około 80% jest moich ;) plugins

Jasne jasne mam uwierzyć że napisałeś 80% pluginów od zera które są na serwie? Słabo kłamiesz. A jeśli napisałeś w co nie wierze to coś ci wyszły strasznie podobnie do istniejących.

600925.png

Opublikowano

http://scr.hu/7rh/zhqpb

http://scr.hu/7rh/ge0hj

SS twoich pluginów z serwera FreeBuild , i co wciskasz kity,że pluginy są w 80% Twoje?

@ Edit

Bym zapomniał jeszcze o survivalu, też autorskich pluginach ;)

http://scr.hu/7rh/3hv29

Pozdrawiam, było kolego nie zaczynać wojny, i nie reklamować na innych serwerach;)

Survival nie mój to jest 1 ;) a ps o co chodzi z tą wojną?

i ps /help to też se moge

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Survival nie mój to jest 1 ;) a ps o co chodzi z tą wojną?

i ps /help to też se moge

Kłamiesz i to jeszcze słabo. Skończy to bo nie ma sensu. Twoje wypowiedzi jeszcze bardziej mnie skłaniają do tego że ten serwer to strata czasu.

600925.png

Opublikowano

Kolego wejdz na nick, gdzie nie masz opa i wpisz /help gdzie tam widzisz listę pluginów, może i Surv nie jest twój, ale FB i owszem a tam nie widziałem żadnego, pluginu jak to ty nazwałeś "autorskiego"

imetin_logo.png

Opublikowano

Co maja rady do mowienia szczerej prawdy? Jezeli radą dla Ciebie jest, oszukiwanie ludzi to ja pozdrawiam Was serdecznie, i tyle w tym temacie pokazalem jak prowadzicie serwer, reklamujecie po innych serwerach i wkrecacie ludzi, nie wiem skad tacy ludzie jak Wy sie biora.

imetin_logo.png

Opublikowano

Kolego, gdzie tu widzisz bledy ortograficzne? To, ze nie stawiam polskich znakow to inna sprawa, poniewaz pisze z telefonu :) Bede na komputerze to wstawie Ci tutaj logi jak wraz z kolezka wszedles na serwer i go reklamowales. Co do skype? Moze nie skype, ale ts3 bardzo chetnie. NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLEDU NA REKLAMUJAYCH ADMINOW PO INNYCH SERWERACH .

Zazdościsz? i daj ss lub dowód reklam ;) czekam

I ps nie reklamowałem tylko wszedłeś na multi konto i reklamowałeś i wyzywałeś nie mam ss bo to było 2 dni temu ;)

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Oj kolego klamiesz, i Ci to nie wychodzi dzisaj wytne Ci logi :) I udowodnie, ze to ty reklamowales. Mowisz, ze ja reklamowwalem na Twoim serwerze komu ja moglem reklamowac jak tam w godzinach popoludniowych graja max 4 osoby.

imetin_logo.png

Opublikowano

Oj kolego klamiesz, i Ci to nie wychodzi dzisaj wytne Ci logi :) I udowodnie, ze to ty reklamowales. Mowisz, ze ja reklamowwalem na Twoim serwerze komu ja moglem reklamowac jak tam w godzinach popoludniowych graja max 4 osoby.

1.Czekam na te twoje logi

2.Nie gra tylko 4 osoby ;)

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Czesc , wam tutaj Vesslin3 uniewazniam tamte komenatrze zwiad to zwykly oszust wykorzystujacy ludzi...

Dziękuje ci za komentarz

Chcecie wiedziedz dlaczego vesslin3 napisał ten komentarz?

Powód:Wyzywanie Administracji,Wyrzucenie z team

1356269146-U673085.png

Opublikowano

Dziękuje ci za komentarz

Chcecie wiedziedz dlaczego vesslin3 napisał ten komentarz?

Powód:Wyzywanie Administracji,Wyrzucenie z team

Tak samo jak mnie zwiiad niedawno wywalił popieram vesslina (mnie też wyjebał a nic nie zrobiłem )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...